doumi6685 2012-09-13 19:24
浏览 64
已采纳

PHP包括HTML文件

I need to include an HTML file inside of a PHP file. The HTML file contains the following:

  <div id="slideshow">
    <ul>
      <li>
        <img src="http://farm6.static.flickr.com/5270/5627221570_afdd85f16a_z.jpg" alt="" title="Light Trails" />
      </li>

      <li>
        <img src="http://farm6.static.flickr.com/5146/5627204218_b83b2d25d6_z.jpg" alt="" title="Bokeh" />
      </li>

      <li>           
        <img src="http://farm6.static.flickr.com/5181/5626622843_783739c864_z.jpg" alt="" title="Blossoms" />
      </li>

      <li>           
        <img src="http://farm6.static.flickr.com/5183/5627213996_915aa49939_z.jpg" alt="" title="Funky Painting" />
      </li>

      <li>           
        <img src="http://farm6.static.flickr.com/5182/5626649425_fde8610329_z.jpg" alt="" title="Vintage Chandelier" />
      </li>                          
    </ul>
  </div>   

  <script src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.6.1/jquery.min.js"></script>
  <script src="/slideshow/js/craftyslide.min.js"></script>

  <script>
    $("#slideshow").craftyslide();
  </script>

To include the HTML file I'm using this PHP statement:

<?php include ('http://nicksgroent.dk/slideshow/demo.html' ); ?>

However this doesn't work.

  • 写回答

4条回答 默认 最新

  • dongming5444 2012-09-13 19:26
    关注
    <?php echo file_get_contents('http://nicksgroent.dk/slideshow/demo.html'); ?>
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论
查看更多回答(3条)

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 基于卷积神经网络的声纹识别
  • ¥15 Python中的request,如何使用ssr节点,通过代理requests网页。本人在泰国,需要用大陆ip才能玩网页游戏,合法合规。
  • ¥100 为什么这个恒流源电路不能恒流?
  • ¥15 有偿求跨组件数据流路径图
  • ¥15 写一个方法checkPerson,入参实体类Person,出参布尔值
  • ¥15 我想咨询一下路面纹理三维点云数据处理的一些问题,上传的坐标文件里是怎么对无序点进行编号的,以及xy坐标在处理的时候是进行整体模型分片处理的吗
  • ¥15 CSAPPattacklab
  • ¥15 一直显示正在等待HID—ISP
  • ¥15 Python turtle 画图
  • ¥15 stm32开发clion时遇到的编译问题