douzai2562 2010-07-12 10:02
浏览 30

使用html和php将值发送到另一页

I need to send 3 text box and one drop down value to a different page,I can not use the submit button i have to use the image. code:-

<table width="70%" border="0" align="right" cellpadding="0" cellspacing="5">
    <tr>
      <td width="11%" align="right" valign="middle" class="text6">Type:</td>
      <td width="12%" align="right" valign="middle" >
      <select name="type">
          <option value="Alumni">Alumni</option>
          <option value="Student">Student</option>
          <option value="Faculty">Faculty</option>    
      </select></td>
      <td width="7%" align="right" valign="middle" class="text6">Name</span>:</td>
      <td width="22%" align="right" valign="middle"><input type="text" name="name" id="name"  style="width:130px;"/></td>
      <td width="8%" align="right" valign="middle"class="text6" >Course/Department:</td>
      <td width="14%" align="right" valign="middle" ><input type="text" name="course"  style="width:90px;"/></td>
      <td width="5%" align="right" valign="middle"class="text6">Year:</td>
      <td width="12%" align="right" valign="middle"><input type="text" name="year" style="width:80px;"/></td>
      <td align="right" valign="middle"><a href="searchprocess.php?&name=value"><img src="images/search_box.jpg" width="60" height="25" border="0" align="middle" style="border: solid 1px #CCCCCC;" /></a></td>
    </tr>
</table>
  • 写回答

4条回答 默认 最新

  • doucheng5705 2010-07-12 09:25
    关注

    By adding more INPUT elements to the FORM. The browser will then add more key-value-pairs to the query string.

    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 R语言Rstudio突然无法启动
  • ¥15 关于#matlab#的问题:提取2个图像的变量作为另外一个图像像元的移动量,计算新的位置创建新的图像并提取第二个图像的变量到新的图像
  • ¥15 改算法,照着压缩包里边,参考其他代码封装的格式 写到main函数里
  • ¥15 用windows做服务的同志有吗
  • ¥60 求一个简单的网页(标签-安全|关键词-上传)
  • ¥35 lstm时间序列共享单车预测,loss值优化,参数优化算法
  • ¥15 Python中的request,如何使用ssr节点,通过代理requests网页。本人在泰国,需要用大陆ip才能玩网页游戏,合法合规。
  • ¥100 为什么这个恒流源电路不能恒流?
  • ¥15 有偿求跨组件数据流路径图
  • ¥15 写一个方法checkPerson,入参实体类Person,出参布尔值