是否可以从ReactJS中调用PHP函数

我们有一个用ReactJS编写的网站前端,后端是用PHP开发的。</ p>

是否可以在ReactJS中调用这些函数?</ p>
</ div>

展开原文

原文

We have a website front end that is written in ReactJS and the backend is being developed in PHP.

Is it possible to call these functions from within ReactJS?

dqxyh48864
dqxyh48864 从javascript可能重复调用php函数
大约 4 年之前 回复
douhuo1738
douhuo1738 对执行php函数的页面进行AJAX调用
大约 4 年之前 回复
dpj96988
dpj96988 我们需要在它们之间实现一个接口,比如RESTful吗?
大约 4 年之前 回复
doujingke4981
doujingke4981 js在客户端上运行,php在服务器上运行。两者都不能调用另一个函数。
大约 4 年之前 回复

1个回答



你不能直接从ReactJS调用PHP方法,因为PHP是服务器端语言而ReactJS是一个Javascript框架,这意味着它是 客户端语言。</ p>

您需要做的是使用ReactJS向您的服务器发送AJAX请求并使用响应。</ p>

看看这个链接: https://facebook.github.io/react/tips/ initial-ajax.html </ p>

该链接描述了如何使用AJAX从服务器加载初始数据。</ p>
</ div>

展开原文

原文

You can't directly call a PHP method from ReactJS as PHP is a server-side language and ReactJS is a Javascript framework which means it's client-side language.

What you need to do is to send an AJAX request using ReactJS to your server and use the response.

Take a look at this link: https://facebook.github.io/react/tips/initial-ajax.html

The link describes how to load initial data from server using AJAX.

drd0833
drd0833 谢谢你给我一个起点。
接近 4 年之前 回复
Csdn user default icon
上传中...
上传图片
插入图片
抄袭、复制答案,以达到刷声望分或其他目的的行为,在CSDN问答是严格禁止的,一经发现立刻封号。是时候展现真正的技术了!
立即提问
相关内容推荐