dtdt0454 2015-07-14 06:05
浏览 31
已采纳

我希望使用PHP从日期函数月份名称

date_default_timezone_set('Asia/Calcutta');
        $date=date("d:m:Y");

Now `$date=14072015;

I want month name 'July' from this date function. i have tried this,but i got output January.

$arr1=explode(":",$date);
         $arr2=implode($arr1);
//         print_r($arr2);die;

//        print_r($arr1);die;



//        print_r($date);DIE;
        $year=date("Y");

        $month=date("M",strtotime($arr2));
        print_r($month);DIE;

I Want OUTPUT July.Please help.if anyother methods to solve this please help.

  • 写回答

5条回答 默认 最新

  • doujia2090 2015-07-14 06:08
    关注

    Try

    <?php echo date('F', time());?>
    

    In your question you are using $month=date("M",strtotime($arr2));.

    Use time($arr2) instead of strtotime($arr2)

    DEMO

    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论
查看更多回答(4条)

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 拟通过pc下指令到安卓系统,如果追求响应速度,尽可能无延迟,是不是用安卓模拟器会优于实体的安卓手机?如果是,可以快多少毫秒?
  • ¥20 神经网络Sequential name=sequential, built=False
  • ¥16 Qphython 用xlrd读取excel报错
  • ¥15 单片机学习顺序问题!!
  • ¥15 ikuai客户端多拨vpn,重启总是有个别重拨不上
  • ¥20 关于#anlogic#sdram#的问题,如何解决?(关键词-performance)
  • ¥15 相敏解调 matlab
  • ¥15 求lingo代码和思路
  • ¥15 公交车和无人机协同运输
  • ¥15 stm32代码移植没反应