duanke0555 2014-10-23 06:49
浏览 302
已采纳

Date.js格式化为dd / mm / yyyy

Hello my user can input date like 2/2/2008, but I need it in format 02/02/2008. How do i reformat it with date.js?

I have tried:

document.getElementById("smth").value = Date.parse(smth, "dd/mm/yyyy").toString("dd/mm/yyyy");

while parse works fine, toString outputs 02/00/2008? and if run it again on date 02/00/2008 I get 01/00/2008.

Can anyone point me in right direction?

  • 写回答

2条回答 默认 最新

  • doudieheng5322 2014-10-23 07:11
    关注

    try to format with "dd/MM/yyyy"

    Date.parse("2/2/2008", "dd/mm/yyyy").toString("dd/MM/yyyy")

    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论
查看更多回答(1条)

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 按键修改电子时钟,C51单片机
  • ¥60 Java中实现如何实现张量类,并用于图像处理(不运用其他科学计算库和图像处理库))
  • ¥20 5037端口被adb自己占了
  • ¥15 python:excel数据写入多个对应word文档
  • ¥60 全一数分解素因子和素数循环节位数
  • ¥15 ffmpeg如何安装到虚拟环境
  • ¥188 寻找能做王者评分提取的
  • ¥15 matlab用simulink求解一个二阶微分方程,要求截图
  • ¥30 乘子法解约束最优化问题的matlab代码文件,最好有matlab代码文件
  • ¥15 写论文,需要数据支撑