dqp10099 2014-06-16 23:25
浏览 9
已采纳

PHP标头无法正常工作(GoDaddy)[关闭]

I am trying to make a login page but I can't seem to get the header to show up.

session_start();

$_SESSION['prevURL'] = $_SERVER['REQUEST_URI'];

if(!$_SESSION['set'])
{
header("location: main_login.php");
}
  • 写回答

2条回答 默认 最新

  • doulechou0700 2014-06-16 23:53
    关注

    Based on your comment. You cannot show (print, echo) HTML before the Session_start();

    <!DOCTYPE html>
    <html>
    <?php 
    
    session_start(); 
    
    $_SESSION['prevURL']=$_SERVER['REQUEST_URI']; 
    //make this $_SESSION[ 'adminSet'] if it 's an admin-only page
    
    if(!isset($_SESSION['set']))                {                   
    
        header("location: main_login.php");                 }   
    ?> 
    <head>   
        <script src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.11.0/jquery.min.js"> </script>    
        <script src="/bootstrap/js/bootstrap.js"> </script>    
        <script src="/bootstrap/js/bootstrap.min.js"> </script>
    

    Should be changed to this:

    <?php 
    session_start(); 
    
    $_SESSION['prevURL']=$_SERVER['REQUEST_URI']; 
    //make this $_SESSION['adminSet'] if it 's an admin-only page
    
    if(!isset($_SESSION['set']))                {                   
    
        header("location: main_login.php");                 }   
    ?> 
    <!DOCTYPE html>
    <html>
    <head>   
        <script src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.11.0/jquery.min.js"> </script>    
        <script src="/bootstrap/js/bootstrap.js"> </script>    
        <script src="/bootstrap/js/bootstrap.min.js"> </script>
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论
查看更多回答(1条)

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 微信公众平台自制会员卡可以通过收款码收款码收款进行自动积分吗
  • ¥15 随身WiFi网络灯亮但是没有网络,如何解决?
  • ¥15 gdf格式的脑电数据如何处理matlab
  • ¥20 重新写的代码替换了之后运行hbuliderx就这样了
  • ¥100 监控抖音用户作品更新可以微信公众号提醒
  • ¥15 UE5 如何可以不渲染HDRIBackdrop背景
  • ¥70 2048小游戏毕设项目
  • ¥20 mysql架构,按照姓名分表
  • ¥15 MATLAB实现区间[a,b]上的Gauss-Legendre积分
  • ¥15 delphi webbrowser组件网页下拉菜单自动选择问题