douce1368 2013-06-13 10:13
浏览 43

为什么bindvalue没有插入表?

I have these query:

$sql="insert into m_ruangan (RG_ID,RG_Nama,RG_Kapasitas,RG_Keterangan,RG_AktifYN,RG_UpdateID,RG_UpdateTime) ".
        "values (:field1,:field2,:field3,:field4,:field5,:field6,:field7); ";

$stmt->bindValue(':field1', $result['RG_ID'], PDO::PARAM_INT);
$stmt->bindValue(':field2', $result['RG_Nama'], PDO::PARAM_STR);
$stmt->bindValue(':field3', $result['RG_Kapasitas'], PDO::PARAM_INT);
$stmt->bindValue(':field4', $result['RG_Keterangan'], PDO::PARAM_STR);
$stmt->bindValue(':field5', $result['RG_AktifYN'], PDO::PARAM_STR);
$stmt->bindValue(':field6', $result['RG_UpdateID'], PDO::PARAM_STR);
$stmt->bindValue(':field7', $result['RG_UpdateTime'], PDO::PARAM_STR);

$stmt =$m_f->cdb->prepare($sql);
$stmt->execute();

When I run it it show no error but the value will not inserted in the table. I'm using the looping for inserting

Any idea why it goes wrong?

  • 写回答

2条回答 默认 最新

  • douweidao3882 2013-06-13 10:17
    关注

    You need to prepare your sql statement prior to bindValue,

    $stmt =$m_f->cdb->prepare($sql);
    $stmt->bindValue(':field1', $result['RG_ID'], PDO::PARAM_INT);
    $stmt->bindValue(':field2', $result['RG_Nama'], PDO::PARAM_STR);
    .........          
    $stmt->execute();
    
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥20 易康econgnition精度验证
  • ¥15 线程问题判断多次进入
  • ¥15 msix packaging tool打包问题
  • ¥28 微信小程序开发页面布局没问题,真机调试的时候页面布局就乱了
  • ¥15 python的qt5界面
  • ¥15 无线电能传输系统MATLAB仿真问题
  • ¥50 如何用脚本实现输入法的热键设置
  • ¥20 我想使用一些网络协议或者部分协议也行,主要想实现类似于traceroute的一定步长内的路由拓扑功能
  • ¥30 深度学习,前后端连接
  • ¥15 孟德尔随机化结果不一致