dounaidu0204 2014-03-11 09:48
浏览 18
已采纳

无法理解语法错误

I have a script that "remember" the values in the input fields after a submit.

var previousData = <? php echo json_encode($_POST, JSON_UNESCAPED_UNICODE); ?> ;
for (item in previousData) {
    if (previousData.hasOwnProperty(item)) {
        // Set the value to the input with same name
        $('input[name=' + item + ']').val(previousData[item]);
        $('select[name=' + item + ']').val(previousData[item]);
    }
}

The problem is that I get a syntax error:

SyntaxError: syntax error

var previousData = ;

When I remove JSON_UNESCAPED_UNICODE, it works perfect. Why?

  • 写回答

3条回答 默认 最新

  • douxiluan6555 2014-03-11 09:51
    关注

    Wrap your code in quotes:

        var previousData = '<?php echo json_encode($_POST,JSON_UNESCAPED_UNICODE); ?>'; //single or double quotes here
        for (item in previousData) {
        if (previousData.hasOwnProperty(item)) {
          // Set the value to the input with same name
          $("input[name='"+item+"']").val(previousData[item]);   //Double quotes here
          $("select[name='"+item+"']").val(previousData[item]);   //Double quotes here
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论
查看更多回答(2条)

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 怎么让wx群机器人发送音乐
  • ¥15 fesafe材料库问题
  • ¥35 beats蓝牙耳机怎么查看日志
  • ¥15 Fluent齿轮搅油
  • ¥15 八爪鱼爬数据为什么自己停了
  • ¥15 交替优化波束形成和ris反射角使保密速率最大化
  • ¥15 树莓派与pix飞控通信
  • ¥15 自动转发微信群信息到另外一个微信群
  • ¥15 outlook无法配置成功
  • ¥30 这是哪个作者做的宝宝起名网站