duankuai6586 2012-07-03 21:07
浏览 187
已采纳

将HTML表单数据提交到div元素而不刷新页面

I have slide down panel created in JQuery into a table, that panel contains contact form. I need to post that form data, but prevent to reload all page after submit button is hitted, because after page reload, slide down panel also reloads and it shrinks. I need only refresh the div element to get form data to PHP.

<div id="form">
    <form id="form" action="/">
       <br />
                <p>
                <label for="name"><small>Name *</small></label><br />
                  <input type="text" name="name" id="name" value="" size="15" />

                </p>
                <p>
                   <label for="email"><small>Mail *</small></label><br />
                  <input type="text" name="email" id="email" value="" size="15" />

                </p>
                <p>
                <label for="comments"><small>Message *</small></label>
                  <textarea name="comments" id="comments" rows="10" cols="5"></textarea>
                </p>
                <p>
                  <input name="submit" type="submit" id="submit" value="Send" />
                  &nbsp;
                  <input name="reset" type="reset" id="reset" tabindex="5" value="Reset" />
                </p>
              </form>
</div>
  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • drhozgt6007 2012-07-03 21:14
    关注

    first make submit button:

    <input name="submit" type="button" id="submit" value="Send" />
    

    Then use this:

    $("#submit").click(function(){
      $.post("test.php", $("#form").serialize());
    });
    

    http://jsfiddle.net/g3Ubh/

    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 求差集那个函数有问题,有无佬可以解决
  • ¥15 MATLAB动图问题
  • ¥15 【提问】基于Invest的水源涵养
  • ¥20 微信网友居然可以通过vx号找到我绑的手机号
  • ¥15 寻一个支付宝扫码远程授权登录的软件助手app
  • ¥15 解riccati方程组
  • ¥15 display:none;样式在嵌套结构中的已设置了display样式的元素上不起作用?
  • ¥15 使用rabbitMQ 消息队列作为url源进行多线程爬取时,总有几个url没有处理的问题。
  • ¥15 Ubuntu在安装序列比对软件STAR时出现报错如何解决
  • ¥50 树莓派安卓APK系统签名