dongqishun6409 2012-02-10 22:51
浏览 14

保存在PHP数组中的XML值[重复]

Possible Duplicate:
PHP - How to parse this xml?
Parse xml with php - storing parts into array (close to deletion or already deleted)

If I had the following XML file and I wanted to save the values in the tags name and number into an array called department, how would I be able to do it using PHP?

  <?xml version="1.0"?>
  <data>
    <record id="1">
      <department>
        <name>ACME</name>
        <number>5</number>
      </department>
      <floor>
        <name>ACME Floor</name>
        <number>5</number>
      </floor>
    </record>
  </data>
  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • donglan8999 2012-02-10 23:00
    关注

    You should use

    DOMDocument::loadXML

    <?php
        $doc = new DOMDocument();
        $doc->load('book.xml');
        $books = $dom->getElementsByTagName('book');
        foreach ($books as $book) {
            echo $book->nodeValue, PHP_EOL;
        }
    
    ?>
    
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 基于卷积神经网络的声纹识别
  • ¥15 Python中的request,如何使用ssr节点,通过代理requests网页。本人在泰国,需要用大陆ip才能玩网页游戏,合法合规。
  • ¥100 为什么这个恒流源电路不能恒流?
  • ¥15 有偿求跨组件数据流路径图
  • ¥15 写一个方法checkPerson,入参实体类Person,出参布尔值
  • ¥15 我想咨询一下路面纹理三维点云数据处理的一些问题,上传的坐标文件里是怎么对无序点进行编号的,以及xy坐标在处理的时候是进行整体模型分片处理的吗
  • ¥15 CSAPPattacklab
  • ¥15 一直显示正在等待HID—ISP
  • ¥15 Python turtle 画图
  • ¥15 stm32开发clion时遇到的编译问题