dqpkea9486 2010-10-04 10:14
浏览 56
已采纳

我有一个登录表单,其中有一个单击enter键提交表单的事件,它在IE中不起作用

I have a login form with an event of clicking the enter to submit the form, it is not working in IE

<form name="login" action="" method="post">
<ul>
    <li class="col1">E-mail Address</li>
    <li class="col2"><input name="email_address" type="text" class="textfiled" /></li>
    <li class="col1">Password</li>
    <li class="col2"><input name="password" type="password" class="textfiled" /></li>
    <li class="col1"></li>
    <li class="col2"><input name="signin" type="button" class="signin-btn" onclick="javascript: login.submit();" onkeydown="javascript: if (window.event.keyCode == 13) login.submit(); else window.event.keyCode = null;"/></li>
</ul>
</form>

Here on submit button i have mention an event as onkeydown="javascript: if (window.event.keyCode == 13) login.submit(); else window.event.keyCode = null;"

This is not working in IE, can someone suggest me any solution for this or any alternative of solution i have applied for my requirement?

  • 写回答

3条回答 默认 最新

  • douyinghuo8874 2010-10-04 10:18
    关注

    Any reason why you're not using a simple

    <input type="submit">
    

    ?

    It should enable the "enter to submit" behaviour in all browsers without having to use JavaScript at all.

    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论
查看更多回答(2条)

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 stata安慰剂检验作图但是真实值不出现在图上
  • ¥15 c程序不知道为什么得不到结果
  • ¥40 复杂的限制性的商函数处理
  • ¥15 程序不包含适用于入口点的静态Main方法
  • ¥15 素材场景中光线烘焙后灯光失效
  • ¥15 请教一下各位,为什么我这个没有实现模拟点击
  • ¥15 执行 virtuoso 命令后,界面没有,cadence 启动不起来
  • ¥50 comfyui下连接animatediff节点生成视频质量非常差的原因
  • ¥20 有关区间dp的问题求解
  • ¥15 多电路系统共用电源的串扰问题