dousuize3082 2018-02-26 14:56
浏览 251
已采纳

未捕获的TypeError:无法在字符串上创建属性'guid'

I have the following code (it is part of another page, but this is all it concerns):

var players = ["player1", "player2", "player3", "player4", "player5", "player6", "player7", "player8", "player9", "player10"];
var questions = ["Wat is jouw guilty pleasure?", "Wie was jouw eerste crush?", "Wat is je grootste seksuele fantasie?", "Wat is het meest gevoelige deel van je lichaam?", "Heeft iemand je ooit per ongeluk naakt gezien?", "Heb je ooit buiten seks gehad?", "Heb je ooit een seksspeeltje gebruikt?", "Heb je ooit naakt gezwommen?", "Heb je ooit wel eens een trio gehad?", "Heb je wel eens seks gehad in het openbaar vervoer?", "Doe je het liever het licht aan of uit? ", "Heb je weleens een verkeerde naam genoemd tijdens de seks?", "Wat vind jij het meest saaie standje?", "Wat is de grappigste plaats waar je ooit seks hebt gehad?", "Hoeveel andere benamingen ken je voor ‘seks hebben’?", "Ben je wel eens versierd door iemand van het zelfde geslacht?", "Welk cijfer geef je jezelf als sekspartner?", "Heb je weleens heb eten geëxperimenteerd tijdens seks?", "Wat vind het meest sexy aan jezelf?", "Stel dat je een pornoster bent, hoe zou je heten?", "Met welke BN’er zou je wel een nachtje willen doorbrengen?", "Wat is het meest grappige wat je is overkomen in bed?", "Wat is je favoriete standje?", "Wat vind jij sexy?", "Ben je ooit betrapt tijdens het masturberen?", "Ben je ooit betrapt tijdens seks?", "Wat vind jij echt een afknapper?", "Wat zou je nog wel eens willen proberen in bed?", "Romantische rustige seks of geile wilde seks?", "Hoe vaak per dag denk jij aan seks?", "Ochtendseks of avondseks?", "Wanneer heb je voor het laatst over seks gedroomd?", "Wat is het meest ondeugende wat je ooit hebt gedaan?", "Hoe ziet jouw ideale voorspel eruit?", "Welk rollenspel zou jij wel eens willen spelen?", "Hou je van ‘dirty talk’?", "Hoe was jouw eerste keer?", "Heb je een fetisj?", "Wat is je grootste turn off?", "Wat is je grootste turn on?", "Wat valt je het eerste op aan iemand die je ziet zitten?", "Met hoeveel mensen ben je naar bed geweest?", "Hoe vaak masturbeer je?", "Heb je wel eens een orgasme gefaked?", "Web jij weleens iemand betrapt?", "Wel je wel eens seks gehad terwijl er anderen in de kamer waren?", "Hoe vaak per week heb je seks?", "Heb je weleens een one night stand gehad?", "Heb je wel eens een striptease gegeven?", "Heb je weleens een lapdance gegeven?", "Heb je wel eens een striptease gekregen?", "Heb je wel eens een lapdance gekregen?"];
var playerNames = [];
var chosenName;
var question;

$(document).ready(function() {
  for (var i = 3; i < players.length; i++) {
    $("#" + players[i]).hide();
  }

  $("#nextQuestion").hide();
  $("#stop").hide();
  $("#chosenName").hide();
  $("#chosenQuestion").hide();

  $("#addPlayer").click(function() {
    for (var i = 3; i < players.length; i++) {
      $("#" + players[i]).toggle();
    }
  });

  $("#start").click(function() {
    playerNames = [];
    for (var i = 0; i < players.length; i++) {
      if ($("#" + players[i]).val() != null) {
        if ($("#" + players[i]).val() == "") {
          break;
        } else {
          name = $("#" + players[i]).val();
          playerNames.push(name);
          console.log(name + " added to array!");
          console.log(playerNames);
        }
      }
    }

    $("input").hide();
    $("#addPlayer").hide();
    $("#start").hide();
    $("#chosenName").show();
    $("#chosenQuestion").show();
    $("#nextQuestion").show();
    $("#stop").show();

    chosenName = playerNames[Math.floor(Math.random() * players.length)];
    question = questions[Math.floor(Math.random() * questions.length)];
  });

  $("#stop").click(function() {
    $("input").show();
    $("#addPlayer").show();
    $("#start").show();

    for (var i = 3; i < players.length; i++) {
      $("#" + players[i]).hide();
    }

    $("#nextQuestion").hide();
    $("#stop").hide();
  });

  function getQuestion() {
    chosenName = playerNames[Math.floor(Math.random() * playerNames.length + 1)];
    question = questions[Math.floor(Math.random() * questions.length + 1)];
    console.log(chosenName);
    console.log(question);

    $("#chosenName").html(chosenName);
    $("#chosenQuestion").html(question);
    return (chosenName + question);
  }

  $("#nextQuestion").click(getQuestion());
});
<head>
  <meta charset="utf-8">
  <title>Test</title>
  <script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/3.3.1/jquery.min.js"></script>
  <link rel="stylesheet" type="text/css" href="mystyle.css">
</head>

<body>
  <input type="text" id="player1" class="player" placeholder="Naam">
  <input type="text" id="player2" class="player" placeholder="Naam">
  <input type="text" id="player3" class="player" placeholder="Naam">
  <input type="text" id="player4" class="player" placeholder="Naam">
  <input type="text" id="player5" class="player" placeholder="Naam">
  <input type="text" id="player6" class="player" placeholder="Naam">
  <input type="text" id="player7" class="player" placeholder="Naam">
  <input type="text" id="player8" class="player" placeholder="Naam">
  <input type="text" id="player9" class="player" placeholder="Naam">
  <input type="text" id="player10" class="player" placeholder="Naam">
  <button id="addPlayer">Voeg extra spelers toe</button>
  <button id="start">Start spel</button>
  <p id="chosenName"></p>
  <p id="chosenQuestion"></p>
  <button id="nextQuestion">Volgende vraag</button>
  <button id="stop">Stop spel</button>
</body>

When I try to run it, I get an uncaught type error. It says: Cannot create property 'guid' on string 'undefinedWat vind het meest sexy aan jezelf?'

undefinedWat vind het meest sexy aan jezelf?

This part is the chosenQuestion with "undefined" in front of it, but I don't understand how that undefined got there and what I have to do to fix this... Can someone please help me?

</div>
  • 写回答

2条回答 默认 最新

  • dougang1967 2018-02-26 15:35
    关注

    This is the correct answer to my own question haha. If anyone can use this, that's why I posted it! This is only the script!

    var players = ["player1", "player2", "player3", "player4", "player5", "player6", "player7", "player8", "player9", "player10"];
            var questions = ["Wat is jouw guilty pleasure?", "Wie was jouw eerste crush?", "Wat is je grootste seksuele fantasie?", "Wat is het meest gevoelige deel van je lichaam?", "Heeft iemand je ooit per ongeluk naakt gezien?", "Heb je ooit buiten seks gehad?", "Heb je ooit een seksspeeltje gebruikt?", "Heb je ooit naakt gezwommen?", "Heb je ooit wel eens een trio gehad?", "Heb je wel eens seks gehad in het openbaar vervoer?", "Doe je het liever het licht aan of uit? ", "Heb je weleens een verkeerde naam genoemd tijdens de seks?", "Wat vind jij het meest saaie standje?", "Wat is de grappigste plaats waar je ooit seks hebt gehad?", "Hoeveel andere benamingen ken je voor ‘seks hebben’?", "Ben je wel eens versierd door iemand van het zelfde geslacht?", "Welk cijfer geef je jezelf als sekspartner?", "Heb je weleens heb eten geëxperimenteerd tijdens seks?", "Wat vind het meest sexy aan jezelf?", "Stel dat je een pornoster bent, hoe zou je heten?", "Met welke BN’er zou je wel een nachtje willen doorbrengen?", "Wat is het meest grappige wat je is overkomen in bed?", "Wat is je favoriete standje?", "Wat vind jij sexy?", "Ben je ooit betrapt tijdens het masturberen?", "Ben je ooit betrapt tijdens seks?", "Wat vind jij echt een afknapper?", "Wat zou je nog wel eens willen proberen in bed?", "Romantische rustige seks of geile wilde seks?", "Hoe vaak per dag denk jij aan seks?", "Ochtendseks of avondseks?", "Wanneer heb je voor het laatst over seks gedroomd?", "Wat is het meest ondeugende wat je ooit hebt gedaan?", "Hoe ziet jouw ideale voorspel eruit?", "Welk rollenspel zou jij wel eens willen spelen?", "Hou je van ‘dirty talk’?", "Hoe was jouw eerste keer?", "Heb je een fetisj?", "Wat is je grootste turn off?", "Wat is je grootste turn on?", "Wat valt je het eerste op aan iemand die je ziet zitten?", "Met hoeveel mensen ben je naar bed geweest?", "Hoe vaak masturbeer je?", "Heb je wel eens een orgasme gefaked?", "Web jij weleens iemand betrapt?", "Wel je wel eens seks gehad terwijl er anderen in de kamer waren?", "Hoe vaak per week heb je seks?", "Heb je weleens een one night stand gehad?", "Heb je wel eens een striptease gegeven?", "Heb je weleens een lapdance gegeven?", "Heb je wel eens een striptease gekregen?", "Heb je wel eens een lapdance gekregen?"];
    var playerNames = [];
            var chosenName;
            var question;
    
            $(document).ready(function(){
                for (var i = 3; i < players.length; i++) {
                    $("#" + players[i]).hide();
                }
    
                $("#nextQuestion").hide();
                $("#stop").hide();
                $("#chosenName").hide();
                $("#chosenQuestion").hide();
    
                $("#addPlayer").click(function(){
                    for (var i = 3; i < players.length; i++) {
                        $("#" + players[i]).toggle();
                    }
                }); 
    
                $("#start").click(function(){
                    playerNames = [];
                    for (var i = 0; i < players.length; i++) {
                        if ($("#" + players[i]).val() != null) {
                            if($("#" + players[i]).val() == ""){
                                break;
                            }
                            else {
                                name = $("#" + players[i]).val();
                                playerNames.push(name);
                                console.log(name + " added to array!");
                                console.log(playerNames);
                            }                       
                        }
                    }
    
                    $("input").hide();
                    $("#addPlayer").hide();
                    $("#start").hide();
                    $("#chosenName").show();
                    $("#chosenQuestion").show();
                    $("#nextQuestion").show();
                    $("#stop").show();
    
                    getName();
                    getQuestion();
                });
    
                $("#stop").click(function(){
                    $("input").show();
                    $("#addPlayer").show();
                    $("#start").show();
    
                    for (var i = 3; i < players.length; i++) {
                        $("#" + players[i]).hide();
                    }
    
                    $("#nextQuestion").hide();
                    $("#stop").hide();
                    $("#chosenName").hide();
                    $("#chosenQuestion").hide();
                });
    
                function getQuestion() {
                    question = questions[Math.floor(Math.random() * questions.length + 1)];
                    console.log(question);
    
                    $("#chosenQuestion").html(question);
                    return (question);
                }
    
                function getName() {                
                    for (var i = 0; i < playerNames.length; i++) {
                        chosenName = playerNames[Math.floor(Math.random() * playerNames.length)];
                    }
                    console.log(chosenName);
    
                    $("#chosenName").html(chosenName);
                    return (chosenName);
                }
    
                $("#nextQuestion").click(getQuestion);
                $("#nextQuestion").click(getName);
    
            });
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论
查看更多回答(1条)

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 HFSS 中的 H 场图与 MATLAB 中绘制的 B1 场 部分对应不上
  • ¥15 如何在scanpy上做差异基因和通路富集?
  • ¥20 关于#硬件工程#的问题,请各位专家解答!
  • ¥15 关于#matlab#的问题:期望的系统闭环传递函数为G(s)=wn^2/s^2+2¢wn+wn^2阻尼系数¢=0.707,使系统具有较小的超调量
  • ¥15 FLUENT如何实现在堆积颗粒的上表面加载高斯热源
  • ¥30 截图中的mathematics程序转换成matlab
  • ¥15 动力学代码报错,维度不匹配
  • ¥15 Power query添加列问题
  • ¥50 Kubernetes&Fission&Eleasticsearch
  • ¥15 報錯:Person is not mapped,如何解決?