如何使用firebase的Refresh标记

刷新令牌的到期时间是多长? 如果与刷新令牌一起使用,我可以获得新令牌吗? 如果是,是否有刷新令牌的时间限制。</ p>
</ div>

展开原文

原文

What is the expiry time of refresh token? Can I get new token if used with refresh token. If yes Is there any time limit for refresh token .

1个回答



Firebase身份验证使用两个令牌:</ p>


  • 长期/永久性 用于标识用户的刷新令牌</ strong>。</ li>
  • 短期 ID令牌</ strong>,授予用户对后端服务的访问权限。</ li> \ n </ ul>

    刷新令牌</ em>不会过期。 </ p>

    默认情况下, ID令牌</ em>每小时到期。 如果您制作自定义令牌,则可以设置自定义到期时间,该时间不得超过一小时。</ p>
    </ div>

展开原文

原文

Firebase Authentication uses two tokens:

  • a long-lived/permanent refresh token that identifies the user.
  • a short-lived ID token that grants the user access to backend services.

The refresh token doesn't expire.

The ID token by default expires hourly. If you mint a custom token you can set a custom expiration, which can never be longer than an hour.

douliao1911
douliao1911 不,所有这些听起来像一个XY问题顺便说一句。 你想在这里完成什么?
3 年多之前 回复
dtwd74916
dtwd74916 如果他的身份验证在一小时后丢失,我们是否可以使用此刷新令牌对用户进行身份验证
3 年多之前 回复
Csdn user default icon
上传中...
上传图片
插入图片
抄袭、复制答案,以达到刷声望分或其他目的的行为,在CSDN问答是严格禁止的,一经发现立刻封号。是时候展现真正的技术了!
立即提问
相关内容推荐