douza19870617 2017-04-03 07:00
浏览 64

如何在结帐页面-opencart2中删除送货地址和交货方式

I want to remove Step 2,Step 3: Billing Details from the Checkout Page of OpenCart 2.0. I've seen a lot of how-tos but not for OpenCart 2.0.

i tried like that,

 <div class="panel panel-default" style="display:none">
      <div class="panel-heading">
        <h4 class="panel-title"><?php echo $text_checkout_shipping_address; ?></h4>
      </div>
      <div class="panel-collapse collapse" id="collapse-shipping-address">
        <div class="panel-body"></div>
      </div>
    </div>
    <div class="panel panel-default" style="display:none">
      <div class="panel-heading">
        <h4 class="panel-title"><?php echo $text_checkout_shipping_method; ?></h4>
      </div>
      <div class="panel-collapse collapse" id="collapse-shipping-method">
        <div class="panel-body"></div>
      </div>
    </div>

Thank you for the help!

  • 写回答

2条回答 默认 最新

  • duanlan4801 2017-04-10 12:14
    关注

    I got the solution for this .

    Just go to

    Admin/product/data

    and requires shipping select to No.

    Also you can by default set shipping to No.

    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 数学建模招标中位数问题
  • ¥15 phython路径名过长报错 不知道什么问题
  • ¥15 深度学习中模型转换该怎么实现
  • ¥15 HLs设计手写数字识别程序编译通不过
  • ¥15 Stata外部命令安装问题求帮助!
  • ¥15 从键盘随机输入A-H中的一串字符串,用七段数码管方法进行绘制。提交代码及运行截图。
  • ¥15 TYPCE母转母,插入认方向
  • ¥15 如何用python向钉钉机器人发送可以放大的图片?
  • ¥15 matlab(相关搜索:紧聚焦)
  • ¥15 基于51单片机的厨房煤气泄露检测报警系统设计