dpd66100 2017-01-13 08:54
浏览 123

Wordpress ajax非常慢,无法检索发布数据

I'm doing a simple wordpress ajax but the response is very slow and I can't retrieve the data. Here's my code

JS

function getProductData(idObj) {
    $.post('/wp-admin/admin-ajax.php', {'action':'get_product_data','data':'asdasd'}, function(response) {
        console.log(response);
    });
}

PHP

function get_product_data() {
    echo $_POST['data'];
}
add_action('wp_ajax_get_product_data', 'get_product_data');
add_action('wp_ajax_nopriv_get_product_data', 'get_product_data');

The response is always 0 and it takes 12 seconds to respond.

  • 写回答

2条回答 默认 最新

  • dsgsdg206050 2017-01-13 08:59
    关注

    You need to add die() or wp_die() at the end of the get_product_data function:

    function get_product_data() {
        echo $_POST['data'];
        die();
    }
    
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 AT89C51控制8位八段数码管显示时钟。
  • ¥15 真我手机蓝牙传输进度消息被关闭了,怎么打开?(关键词-消息通知)
  • ¥15 下图接收小电路,谁知道原理
  • ¥15 装 pytorch 的时候出了好多问题,遇到这种情况怎么处理?
  • ¥20 IOS游览器某宝手机网页版自动立即购买JavaScript脚本
  • ¥15 手机接入宽带网线,如何释放宽带全部速度
  • ¥30 关于#r语言#的问题:如何对R语言中mfgarch包中构建的garch-midas模型进行样本内长期波动率预测和样本外长期波动率预测
  • ¥15 ETLCloud 处理json多层级问题
  • ¥15 matlab中使用gurobi时报错
  • ¥15 这个主板怎么能扩出一两个sata口