dota220141003 2018-03-26 09:19
浏览 70

在管理员和客户登录重定向的laravel 5.6.12中找不到函数unauthenticated()函数? [关闭]

How can admin and user be redirected in laravel 5.6.12? I cannot find unauthenticated function in app/Exceptions/Handler.php file..

  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • duan7664 2018-03-26 13:05
    关注

    The unauthenticated method exists in the parent handler, Illuminate\Foundation\Exceptions\Handler. Just override it, like so;

    protected function unauthenticated($request, AuthenticationException $exception) {
        if ($request->expectsJson()) {
            return response()->json(['message' => $exception->getMessage()], 401);
        }
    
        $guard = $exception->guards()[0];
    
        return redirect(route($guard . ':auth.create'));
    }
    
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 DIFY API Endpoint 问题。
  • ¥20 sub地址DHCP问题
  • ¥15 delta降尺度计算的一些细节,有偿
  • ¥15 Arduino红外遥控代码有问题
  • ¥15 数值计算离散正交多项式
  • ¥30 数值计算均差系数编程
  • ¥15 redis-full-check比较 两个集群的数据出错
  • ¥15 Matlab编程问题
  • ¥15 训练的多模态特征融合模型准确度很低怎么办
  • ¥15 kylin启动报错log4j类冲突