dtu72460 2017-11-25 05:47
浏览 34
已采纳

将XML内容插入php

Can anyone please help me fetch an email address from an XML file & insert it to a php code? Please find the codes below.

XML CODE

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<document>
<data>
<emailaddress>info@website.com</emailaddress>
</data>
</document>

PHP CODE

if($_POST){
$to_email = "<?php $xml=simplexml_load_file("data.xml"); echo $xml->data->emailaddress;?>";
}

This php code does not pull the email address from the xml file. Can anyone suggest me a fix?

Thanks heaps in advance!

Cheers David

  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • doumianfeng6979 2017-11-25 06:00
    关注

    Try this one (tested):

    <?php
        if($_POST){ 
        $xml=simplexml_load_file("data.xml"); 
    
        echo $xml->data[0]->emailaddress;
    
        }
    
    ?>
    

    Or Try like your code :

    <?php
        if($_POST){
        $xml=simplexml_load_file("data.xml");
        $to_email =$xml->data[0]->emailaddress;
        echo $to_email;
        }
    ?>
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 随身WiFi网络灯亮但是没有网络,如何解决?
  • ¥15 gdf格式的脑电数据如何处理matlab
  • ¥20 重新写的代码替换了之后运行hbuliderx就这样了
  • ¥100 监控抖音用户作品更新可以微信公众号提醒
  • ¥15 UE5 如何可以不渲染HDRIBackdrop背景
  • ¥70 2048小游戏毕设项目
  • ¥20 mysql架构,按照姓名分表
  • ¥15 MATLAB实现区间[a,b]上的Gauss-Legendre积分
  • ¥15 delphi webbrowser组件网页下拉菜单自动选择问题
  • ¥15 linux驱动,linux应用,多线程