dsc862009 2017-04-13 10:40
浏览 93
已采纳

jQuery自动填充表单无法正常工作

i want autofill in "Nama Pegawai" if i select "Id Pegawai"

please somebody who understand what a code to make autofill help me. i've tried but it not work.

this is my code:

<div class="form-group">
<label>Id Pegawai</label>
<select name="id_pegawai" id="id_pegawai" onkeyup="autofill()" class ="form-
control">
<option value="#" disabled selected >Pilih ID Pegawai</option>
<?php 
 @mysql_connect("localhost", "root", "");
 mysql_select_db("gorden_interior");
 $sql = mysql_query("SELECT * FROM pegawai");
 if(mysql_num_rows($sql) != 0){
    while($pegawai = mysql_fetch_assoc($sql)){
        echo '<option>'.$pegawai['id_pegawai'].'</option>';
    }
}
?>
</select>
</div>

<div class="form-group">
<label>Nama Pegawai</label>
<input type="text" name="nama_pegawai" id="nama_pegawai" readonly 
class="form-control">
</div>

</table>
</form>
<script href="<?php echo base_url('assets/javascript/jquery-3.1.1.min.js');?
>"></script>
<script type="text/javascript">
    function autofill(){
        var id_pegawai = $("#id_pegawai").val();
        $.ajax({
            url : 'proses.php',
            data : 'id_pegawai='+id_pegawai,
        }).success(function(data){
            var json = data,
            obj = JSON.parse(json);
            $("#nama_pegawai").val(obj.nama_pegawai);
        });
    }
</script>

Thank You

  • 写回答

2条回答 默认 最新

  • duanchi1230 2017-04-13 11:03
    关注

    In your select onkeyup="autofill()" has to be changed to onchange="autofill()".

    onkeyup only fires when there is a keypress.

    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论
查看更多回答(1条)

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 Windows server update services
  • ¥15 关于#c语言#的问题:我现在在做一个墨水屏设计,2.9英寸的小屏怎么换4.2英寸大屏
  • ¥15 模糊pid与pid仿真结果几乎一样
  • ¥15 java的GUI的运用
  • ¥15 Web.config连不上数据库
  • ¥15 我想付费需要AKM公司DSP开发资料及相关开发。
  • ¥15 怎么配置广告联盟瀑布流
  • ¥15 Rstudio 保存代码闪退
  • ¥20 win系统的PYQT程序生成的数据如何放入云服务器阿里云window版?
  • ¥50 invest生境质量模块