dongpai2754 2017-01-13 15:41
浏览 105

在PHP中,只有在Foreach循环和Continue Foreach中才会出现“IF”

How to stop IF conduction in side the loop, once it TRUE without stopping loop. I want to get HTML output as following,

<div1>
  Group_1
      Item_1
      Item_21
      Item_43
      Item_55
  Group_2
      Item_5
      Item_34
      Item_56
  Group_3
      Item_12
  Group_4
      Item_11
      Item_14
      Item_15
</div1>

<div2>
  Group_5
      Item_2
      Item_3
  Group_6
      Item_6
      Item_7
      Item_9
  Group_7
      Item_10
      Item_41
      Item_42
      Item_43
  Group_8
      Item_13
</div2>

<div3>
  Group_9
      Item_16
      Item_17
      Item_18
      Item_19
      Item_20
      Item_30
      Item_31
      Item_32
      Item_33
      Item_35
      Item_40
      Item_44
</div3>

<div4>
   Group_10
      Item_4
      Item_22
      Item_23
  Group_11
      Item_24
      Item_25
</div4>

My PHP code is as following,

<?php
  $x=0;
  $num_g =  count($groups);
  $num_i =  count($items);
  $lines =  $num_g+$num_i;
  $div1 = 13;
  $div2 = 26;
  $div3 = 39;
  $div4 = 51;

  foreach($groups as $group){

    if($x==0){ 
      echo'<div class="div1">'; // Start First DIV
    }
      $x++; 

    echo 'Group - '.$group->name.'<br>'; // Group Name
    foreach($items as $item){
      if($item->group_id == $group->id) //Group Items
          $x++; 
          echo $item->name.'<br>';  // Item Name
      }


    if($x>=$div1){  // Need to stop Only this If once it TRUE ??
        echo '</div><div class="div2">'; // Start 2nd DIV
    }

    if($x>=$div2){   // Need to stop Only this If once it TRUE ??
        echo '</div><div class="div3">'; // Start 3rd DIV
    }

    if($x>=$div3){  // Need to stop Only this If once it TRUE ??
        echo '</div><div class="div4">'; // Start 4th DIV
    }

    if($x==$lines) {   // Need to stop Only this If once it TRUE ??
        echo '</div>'; // End Last DIV
    }
  }

Please, Can anyone help or advice about this matter ?

  • 写回答

3条回答 默认 最新

  • dpitqpax07626 2017-01-13 15:44
    关注

    use continue statement in the place you want to skip the remain code in the foreach. refer to the manual

    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 基于卷积神经网络的声纹识别
  • ¥15 Python中的request,如何使用ssr节点,通过代理requests网页。本人在泰国,需要用大陆ip才能玩网页游戏,合法合规。
  • ¥100 为什么这个恒流源电路不能恒流?
  • ¥15 有偿求跨组件数据流路径图
  • ¥15 写一个方法checkPerson,入参实体类Person,出参布尔值
  • ¥15 我想咨询一下路面纹理三维点云数据处理的一些问题,上传的坐标文件里是怎么对无序点进行编号的,以及xy坐标在处理的时候是进行整体模型分片处理的吗
  • ¥15 CSAPPattacklab
  • ¥15 一直显示正在等待HID—ISP
  • ¥15 Python turtle 画图
  • ¥15 stm32开发clion时遇到的编译问题