有没有替代PHP exec(),shell_exec(),system(),passthrough()函数?

PHP exec(),shell_exec(),system(),passthrough()函数有什么替代方法吗? 由于所有这些功能都存在安全风险,因此需要一种方法来执行服务器命令而不使用任何这些功能。</ p>

由于安全原因,无法在我的服务器php配置上启用这些功能。 但根据网站要求,我需要通过php脚本执行一些外部命令,如server ssh命令。 所以,如果有任何其他方法可以实现相同的目的,请回复我。</ p>
</ div>

展开原文

原文

Is there any alternative for PHP exec(), shell_exec(), system(), passthrough() functions? As all these functions have security risk, need a way to execute server commands without using any of these functions.

Due to security reasons, can't enable these functions on my server php configuration. But as per website requirement, I need to execute some external commands like server ssh commands through php script. So, if there are any alternative ways to achieve same then please reply back to me.

dousong5161
dousong5161 您可以编写shell或bash脚本并通过cron调用它们或设置守护程序并让它检查数据库中的特定标志。
4 年多之前 回复

1个回答



您可以编写shell或bash脚本并通过cron调用它们或设置一个守护进程,让它检查数据库中的特定标志 可以做到。</ p>
</ div>

展开原文

原文

You can write shell or bash scripts and invoke them through cron or set a daemon and let it check for a specific flag in database if you can do that.

dongyi6668
dongyi6668 我的基本要求是将数据文件从服务器A传输到服务器B.这种数据传输并不总是,只有在用户点击按钮时才会调用。 所以我不认为cron / daemon是它的解决方案。
4 年多之前 回复
Csdn user default icon
上传中...
上传图片
插入图片
抄袭、复制答案,以达到刷声望分或其他目的的行为,在CSDN问答是严格禁止的,一经发现立刻封号。是时候展现真正的技术了!
立即提问
相关内容推荐