dqyuipw44576
2015-07-07 09:54
浏览 137

可以在html,php和javascript中使用PDFbox吗?

I made a desktop application by using PDFbox in Netbeans.Now I wish to develop a web application of same.Can PDFbox be used to make web app using html,php and javascript? I haven't started working on backend yet.

图片转代码服务由CSDN问答提供 功能建议

我在Netbeans中使用PDFbox创建了一个桌面应用程序。现在我想开发一个同样的Web应用程序。可以使用PDF文件 用于使用html,php和javascript制作网络应用程序? 我还没有开始在后端工作。

  • 点赞
  • 写回答
  • 关注问题
  • 收藏
  • 邀请回答

1条回答 默认 最新

相关推荐 更多相似问题