dpxua26604 2014-12-03 10:22
浏览 122
已采纳

html中日历视图的可输入输入类

I am trying to put a date picker in my code,

here is the code,

The problem is i do not want them to select any date other than calender date. How can i disable the ability to type inside the

<div class="form-group clearfix">
  <label class="col-lg-4 control-label">Date Sold</label>
  <div class="col-lg-8">
    <input type="text" id="calendar" name="date" value="" class="validate[required] form-control" placeholder="yyyy-mm-dd">
  </div>
</div>

JavaScript

$("#calendar").datepicker({
  dateFormat: 'yy-mm-dd',           
  minDate: new Date(<?php echo $year;?>,<?php echo $month -1;?>,<?php echo $day; ?>)
});
  • 写回答

2条回答 默认 最新

  • dongtigai3875 2014-12-03 10:27
    关注

    You can use disabled or readonly attributes to avoid manual entry in text, as shown below

    <input type="text" id="calendar" 
           name="date" value="" 
           class="validate[required] form-control" 
           placeholder="yyyy-mm-dd" readonly>
    

    or

    <input type="text" id="calendar" 
           name="date" value="" 
           class="validate[required] form-control" 
           placeholder="yyyy-mm-dd" disabled>
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论
查看更多回答(1条)

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 java如何提取出pdf里的文字?
  • ¥100 求三轴之间相互配合画圆以及直线的算法
  • ¥100 c语言,请帮蒟蒻写一个题的范例作参考
  • ¥15 名为“Product”的列已属于此 DataTable
  • ¥15 安卓adb backup备份应用数据失败
  • ¥15 eclipse运行项目时遇到的问题
  • ¥15 关于#c##的问题:最近需要用CAT工具Trados进行一些开发
  • ¥15 南大pa1 小游戏没有界面,并且报了如下错误,尝试过换显卡驱动,但是好像不行
  • ¥15 自己瞎改改,结果现在又运行不了了
  • ¥15 链式存储应该如何解决