dongtan7351 2014-08-21 05:50
浏览 70
已采纳

带有日期格式php的XlS文件

I have created a xls file with following row,

  <Row>
   <Cell><Data ss:Type="String">1761601 21:36</Data></Cell>
   <Cell><Data ss:Type="DateTime">2014-08-20</Data></Cell>
   <Cell><Data ss:Type="Number">12</Data></Cell>
 </Row>

But, <Cell><Data ss:Type="DateTime">2014-08-20</Data></Cell> will create a cell with value 41871 ,Why? How can i show that value in date format?

  • 写回答

2条回答 默认 最新

  • doulao7572 2014-08-21 11:22
    关注

    IN the <style> section add

       <Style ss:ID="s22">
       <NumberFormat ss:Format="yyyy\-mm\-dd"/>
       </Style>
    

    then mark your cell with the style:

     <Cell ss:StyleID="s22"><Data ss:Type="DateTime">2014-08-20</Data></Cell>
    

    Try this it should work!!

    DO LET ME KNOW IF IT WORKS

    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论
查看更多回答(1条)

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥100 c语言,请帮蒟蒻写一个题的范例作参考
  • ¥15 名为“Product”的列已属于此 DataTable
  • ¥15 安卓adb backup备份应用数据失败
  • ¥15 eclipse运行项目时遇到的问题
  • ¥15 关于#c##的问题:最近需要用CAT工具Trados进行一些开发
  • ¥15 南大pa1 小游戏没有界面,并且报了如下错误,尝试过换显卡驱动,但是好像不行
  • ¥15 没有证书,nginx怎么反向代理到只能接受https的公网网站
  • ¥50 成都蓉城足球俱乐部小程序抢票
  • ¥15 yolov7训练自己的数据集
  • ¥15 esp8266与51单片机连接问题(标签-单片机|关键词-串口)(相关搜索:51单片机|单片机|测试代码)