doushijiao0679
2013-09-21 10:01
浏览 57
已采纳

openLDAP MySQL密码类型

stackoverflow,

Background: I'm working on a codeigniter project and in the future I wish to have an openLDAP server use the same database tables to provide a LDAP SSO type of desktop OS.

Question: what format does openLDAP store passwords in the MySQL table, md5 sha1 etc, so I can write the codeigniter model to suit?

Cheers

图片转代码服务由CSDN问答提供 功能建议

stackoverflow,

背景: 我正在开发一个codeigniter项目 在将来,我希望openLDAP服务器使用相同的数据库表来提供LDAP SSO类型的桌面操作系统。

问题:openLDAP在MySQL表格中存储密码的格式是什么格式,md5 sha1等,所以我可以编写codeigniter模型以适应?

干杯

  • 写回答
  • 好问题 提建议
  • 追加酬金
  • 关注问题
  • 收藏
  • 邀请回答

1条回答 默认 最新

相关推荐 更多相似问题