dongyisa6254 2019-07-18 06:57
浏览 238

我正在开发一个视频网站,其中管理员将上传1 GB大小的视频,我可以使用什么服务器,以便它可以在前端正常播放

I am developing a video website in which admin will upload 1 GB size of videos, Which server I can use so that it can be play properly on front end. I have look for Wowza Amazon S3 Digital Ocean

  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • dongzhuo3059 2019-07-18 07:08
    关注

    Practical warning: be aware of AWS charging data transferred out of their regions (e.g. to Digital Ocean droplets). Take a look about this DigitalOcean Alpha Object Storage here: https://www.digitalocean.com/products/storage/object-storage/

    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 java 操作 elasticsearch 8.1 实现 索引的重建
  • ¥15 数据可视化Python
  • ¥15 要给毕业设计添加扫码登录的功能!!有偿
  • ¥15 kafka 分区副本增加会导致消息丢失或者不可用吗?
  • ¥15 微信公众号自制会员卡没有收款渠道啊
  • ¥15 stable diffusion
  • ¥100 Jenkins自动化部署—悬赏100元
  • ¥15 关于#python#的问题:求帮写python代码
  • ¥20 MATLAB画图图形出现上下震荡的线条
  • ¥15 关于#windows#的问题:怎么用WIN 11系统的电脑 克隆WIN NT3.51-4.0系统的硬盘