dphe5602 2019-03-08 10:37
浏览 103
已采纳

Tfpdf字母重叠

As in the title. I use tfpdf to generate certificates on page with courses. In my local dev environment it works well, but on server letters overlap in one place

enter image description here

$pdf = new tFPDF('L','pt','A4');
$pdf->AddFont($font,'','OpenSans-Regular.ttf',true);
$pdf->SetFont($font,'',14);

$pdf->SetTopMargin(20); $pdf->SetLeftMargin(20);
$pdf->SetRightMargin(20);
$pdf->AddPage();

// if(!empty($certificate_image)) {
//  $pdf->Image($certificate_image, 0, 0, 850, 600);
// }


$pdf->SetTextColor($certificate_color[0], $certificate_color[1],$certificate_color[2]);
$pdf->SetFont($font,'',60);
$pdf->SetXY(40,100);
$pdf->Multicell(760,50,$certificate_title,0,'C',0);

$pdf->SetTextColor($certificate_color[0], $certificate_color[1], $certificate_color[2]);
$pdf->SetFont($font,'',40);
$pdf->SetXY(40,205);
$pdf->Multicell(760,50,$username,0,'C',0);

$pdf->SetFont($font,'',17);
$pdf->SetXY(190,290);
$pdf->Multicell(460,24, $certificate_text);

$pdf->Output();
  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • douxiangbiao1899 2019-03-08 20:04
    关注

    I solved my problem. It was fault of font file I used.

    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 phython如何实现以下功能?查找同一用户名的消费金额合并—
  • ¥15 孟德尔随机化怎样画共定位分析图
  • ¥18 模拟电路问题解答有偿速度
  • ¥15 CST仿真别人的模型结果仿真结果S参数完全不对
  • ¥15 误删注册表文件致win10无法开启
  • ¥15 请问在阿里云服务器中怎么利用数据库制作网站
  • ¥60 ESP32怎么烧录自启动程序
  • ¥50 html2canvas超出滚动条不显示
  • ¥15 java业务性能问题求解(sql,业务设计相关)
  • ¥15 52810 尾椎c三个a 写蓝牙地址