dongyan4157 2018-11-19 19:53
浏览 58
已采纳

我的PHP代码将所有订单写入一行,我不知道,为什么? [重复]

This question already has an answer here:

I want my code to write every order into a seperated, new line, but it is not working right now with my code. Can someone explain me that what i am doing wrong?

    <!DOCTYPE html>
<html>
<head>
    <meta charset="utf-8" />
    <meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge">
    <title>Rendelési eredmények</title>
    <link href="https://fonts.googleapis.com/css?family=Merriweather" rel="stylesheet">
    <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1">
    <link rel="stylesheet" type="text/css" media="screen" href="main.css" />
    <script src="main.js"></script>
</head>
<body>
    <h1>Rendelési eredmények: </h1>
</body>
</html>
<?php
    $abroncs_db = $_POST['abroncs_db'];
    $olaj_db = $_POST['olaj_db'];
    $gyertya_db = $_POST['gyertya_db'];
    @$fp = fopen("C:\\wamp64\\www\\bob\endelesek.txt", 'ab');
    $datum = date('H:i jS F Y');
    #$honnan_hallott_rolunk = $_POST['honnan_hallott_rolunk'];
    $osszmennyiseg = $abroncs_db + $olaj_db + $gyertya_db; 
    $szallitasi_cim = $_POST['szallitasi_cim'];
    define('ABRONCSAR', 100);
    define('OLAJAR', 10);
    define('GYERTYAAR', 4);

    if ($osszmennyiseg == 0) {
        echo '<p class="warning">Ön egyetlen tárgyat sem rendelt az előző oldalon.</p>';
    } else {
    echo "<p>Rendelés feldolgozásának időpontja: ".date('H:i jS F Y')."</p>";
    /* if ($honnan_hallott_rolunk == "a") {
        echo 'Ön visszatérő vásárló Bobnál.';
    } else if ($honnan_hallott_rolunk == "b") {
        echo 'Ön internetes hirdetés útján talált rá Bobra.';
    } else if ($honnan_hallott_rolunk == "c") {
        echo 'Ön tévéreklám által talált rá Bobra.';
    } else if ($honnan_hallott_rolunk == "d") {
        echo 'Ön egy ismerőse által hallott Bobról.';
    } */
    echo '<p>Rendelés összegzése: </p>';
    echo $abroncs_db.' darab gumiabroncs, <br/>';
    echo $olaj_db.' darab olaj, <br/>';
    echo $gyertya_db.' darab gyújtógyertya. <br/>';

    echo '<hr width="50" align="left">';
    $vegosszeg = ABRONCSAR * $abroncs_db +
    OLAJAR * $olaj_db +
    GYERTYAAR * $gyertya_db;
    echo 'Összesen: '.$osszmennyiseg.' darab tétel, amelyeknek ára '. $vegosszeg. "$." ;
    }
    $kimeneti_sztring = $datum."\t".$abroncs_db." gumiabroncs \t".$olaj_db." olaj\t"
    .$gyertya_db." gyújtógyertya\t\$".$vegosszeg."\t". $szallitasi_cim."
";
    fwrite($fp, $kimeneti_sztring);
?>

I looked at many other forums which had a question like mine, but i could not find the good solution for this problem. If anyone could help me, thanks!

</div>
  • 写回答

2条回答 默认 最新

  • dongweishi2028 2018-11-19 20:04
    关注

    I'm guessing you're opening the generated text file in Notepad on Windows?

    Notepad expects Windows-style CRLF line-endings. You are only outputting a LF ( ).

    To get Notepad to display the newlines, write to the file instead of just .

    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论
查看更多回答(1条)

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 求解答一道线性规划题,用lingo编程运行,第一问要求写出数学模型和lingo语言编程模型,第二问第三问解答就行,我的ddl要到了谁来求了
  • ¥15 Ubuntu在安装序列比对软件STAR时出现报错如何解决
  • ¥50 树莓派安卓APK系统签名
  • ¥15 maple软件,用solve求反函数出现rootof,怎么办?
  • ¥65 汇编语言除法溢出问题
  • ¥15 Visual Studio问题
  • ¥20 求一个html代码,有偿
  • ¥100 关于使用MATLAB中copularnd函数的问题
  • ¥20 在虚拟机的pycharm上
  • ¥15 jupyterthemes 设置完毕后没有效果