dongzhenshen7435 2018-06-20 08:20
浏览 244

html输入类型datetime-local到datetime sql使用php

I have this object created in my web page.

input type="datetime-local" name="datentime" size="15" style="height:30px; font-size:18px" placeholder="

Now I need to retrieve the value and put it into my mysql database. I tried a lot but couldn't insert value to database. my php code is given below.

$event_dnt = strtotime($_POST["datentime"]);

database store as YYYY-MM-DD HH:MM:SS

  • 写回答

2条回答 默认 最新

  • duanditang2916 2018-06-20 08:40
    关注

    Convert date from dd/mm/yyyy h:i (Default for input type datetime-local format) to Y-m-d H:i:s (Mysql format) to save in database, use code following:

    date("Y-m-d H:i:s", strtotime($_POST["datentime"]))
    
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥30 这是哪个作者做的宝宝起名网站
  • ¥60 版本过低apk如何修改可以兼容新的安卓系统
  • ¥25 由IPR导致的DRIVER_POWER_STATE_FAILURE蓝屏
  • ¥50 有数据,怎么建立模型求影响全要素生产率的因素
  • ¥50 有数据,怎么用matlab求全要素生产率
  • ¥15 TI的insta-spin例程
  • ¥15 完成下列问题完成下列问题
  • ¥15 C#算法问题, 不知道怎么处理这个数据的转换
  • ¥15 YoloV5 第三方库的版本对照问题
  • ¥15 请完成下列相关问题!