douluo7366 2019-07-04 15:39
浏览 115

显示错误Laravel

Integrity constraint violation: 1452 Cannot add or update a child row.

<div class="form-group">
    <label for="exampleInputEmail1">Kode WNI</label>
    <input name="kode_wni" type="text" class="form-control" id="exampleInputEmail1" aria-describedby="emailHelp" placeholder="Masukan Kode WNI" required>
    @if (session('error'))
    <div class="alert alert-danger">{{ session('error') }}</div>
    @endif
</div>

how can I display error with this problem? only for display error message.

  • 写回答

2条回答 默认 最新

  • dongmei9508 2019-07-04 15:58
    关注

    to show all validation errors

    @if ($errors->any())
    <div class="alert alert-danger">
        <ul>
            @foreach ($errors->all() as $error)
                <li>{{ $error }}</li>
            @endforeach
        </ul>
    </div>
    @endif
    

    and this one just to show the error of a specific form

    <input id="title" name="title" type="text" class="@error('title') is-invalid @enderror">
    
    @error('title')
        <div class="alert alert-danger">{{ $message }}</div>
    @enderror
    
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 DIFY API Endpoint 问题。
  • ¥20 sub地址DHCP问题
  • ¥15 delta降尺度计算的一些细节,有偿
  • ¥15 Arduino红外遥控代码有问题
  • ¥15 数值计算离散正交多项式
  • ¥30 数值计算均差系数编程
  • ¥15 redis-full-check比较 两个集群的数据出错
  • ¥15 Matlab编程问题
  • ¥15 训练的多模态特征融合模型准确度很低怎么办
  • ¥15 kylin启动报错log4j类冲突