dongshijiao2363 2016-07-04 19:08
浏览 23

有什么问题?(Wordpress(HTML / CSS))

I dont know what but my posts are colliding with the navigation bar like this: http://i.imgur.com/y2qhEzH.png

Thanks if you can help:)

The navigation bar HTML/php

<div>
         <nav class="site-nav">

            <?php

            $args = array(
                'theme_location' => 'primary'
            )

            ?>

            <?php wp_nav_menu( $args); ?>

        </nav> </div>

Post HTML/php

    <div>
  <?php
    if(have_posts()): 
        while (have_posts()) : the_post(); ?>
            <h2><a a href="<?php the_permalink(); ?>">
                <?php the_title(); ?></a></h2>
            <?php the_content(); ?>

    <?php endwhile;

    else :
        echo '<p>No content found</p>';

            endif;
?> </div>

Css

.site-nav ul {
    margin: 0;
    padding: 0;
}
.site-nav ul li {
    list-style: none;
    float: left;
}

.site-nav ul li a:link,
.site-nav ul li a:visited {
    display: block;
    padding: 10px 18px;
    border-top: white 3px solid;
    text-decoration: none;

}

Im just starting to learn wordpress, and I litterally cant get past this. HELP:)

  • 写回答

2条回答 默认 最新

  • doumianfeng6979 2016-07-04 19:27
    关注

    Try adding this to your CSS:

    .site-nav {
      float: left;
    }
    

    Here's a Fiddle of what your setup might look like minus the PHP, and here's one with the fix.

    Full Code

    .site-nav ul {
        margin: 0;
        padding: 0;
    }
    .site-nav ul li {
        list-style: none;
        float: left;
    }
    
    .site-nav ul li a:link,
    .site-nav ul li a:visited {
        display: block;
        padding: 10px 18px;
        border-top: white 3px solid;
        text-decoration: none;
    
    }
    
    /* Added this to simulate your window size */
    .container {
      width: 360px;
    }
    
    /* Fix */
    .site-nav {
      float: left
    }
    <div class="container">
      <div>
        <nav class="site-nav">
          <ul>
            <li><a href="#">Home</a></li>
            <li><a href="#">Portfolio</a></li>
            <li><a href="#">About us</a></li>
            <li><a href="#">Contact us</a></li>
            <li><a href="#">Logos</a></li>
            <li><a href="#">Websites</a></li>
          </ul>
        </nav>
      </div>
      <div>
        <h2><a href="">Welcome</a></h2>
        <p>Hey!</p>
        <p>Welcome to our site.</p>
      </div>
    </div>
      

    </div>
    
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 基于卷积神经网络的声纹识别
  • ¥15 Python中的request,如何使用ssr节点,通过代理requests网页。本人在泰国,需要用大陆ip才能玩网页游戏,合法合规。
  • ¥100 为什么这个恒流源电路不能恒流?
  • ¥15 有偿求跨组件数据流路径图
  • ¥15 写一个方法checkPerson,入参实体类Person,出参布尔值
  • ¥15 我想咨询一下路面纹理三维点云数据处理的一些问题,上传的坐标文件里是怎么对无序点进行编号的,以及xy坐标在处理的时候是进行整体模型分片处理的吗
  • ¥15 CSAPPattacklab
  • ¥15 一直显示正在等待HID—ISP
  • ¥15 Python turtle 画图
  • ¥15 stm32开发clion时遇到的编译问题