donglv5269 2016-06-10 09:51
浏览 22
已采纳

Wordpress:将标识链接到启动页面

I am working on this Wordpress website and as you can see is a one scroll landing page.

What i need is to link the logo to this splash page because now, on click, is a simple anchor point (to top page).

How can i do it?

header.php code

<header><!-- Start of header -->
        <div class="full-width-container navcssmenu-cont">  
        <div class="center-header-container no-pad-lr nav-cssmenu" style="max-width: <?php echo $header_max_width . 'px'; ?>">
            <div id="cssmenu" class="cssmenu">
                <?php $home_url = ( is_page_template('template-onepage.php') || is_front_page() ) ? '#' : esc_url( home_url( '/' ) ); ?>
                <?php $logo_onclick = ( is_page_template('template-onepage.php') || is_front_page() ) ? 'onclick="sierraHeaderLogoScroll()"' : '' ?>
                <div class="logo"><a class="logo-a" href="<?php echo $home_url ?>" <?php echo $logo_onclick ?>><?php sierra_opt_header_logo(); ?></a></div>
                <div id="head-mobile"></div>
                <div class="btn-menu"></div>
                    <a href="#" class="search-button-trigger search-btn-no-query"><i class="fa fa-search centered-icon"></i></a>
                        <?php my_custom_primary_menu(); ?> 
                    <a href="#" class="search-button-trigger search-btn-query"><i class="fa fa-search centered-icon"></i></a>

            </div>
        </div>
        </div>
            <!-- Search pop-up -->
            <?php get_template_part( 'search', 'sierra' ); ?>
            <!-- end search pop-up -->


</header> <!-- Enf of header -->

Thanks in Advice

  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • douzhankui0758 2016-06-10 10:14
    关注

    It is basic HTML question. Replace your code in template to: <a href="/" class="logo-a"> <img alt="Ergon-I" src="http://ergon.nowcommu.myhostpoint.ch/wp-content/uploads/2016/05/ergonidee_LOGO-01.png"> </a>

    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥30 这是哪个作者做的宝宝起名网站
  • ¥60 版本过低apk如何修改可以兼容新的安卓系统
  • ¥25 由IPR导致的DRIVER_POWER_STATE_FAILURE蓝屏
  • ¥50 有数据,怎么建立模型求影响全要素生产率的因素
  • ¥50 有数据,怎么用matlab求全要素生产率
  • ¥15 TI的insta-spin例程
  • ¥15 完成下列问题完成下列问题
  • ¥15 C#算法问题, 不知道怎么处理这个数据的转换
  • ¥15 YoloV5 第三方库的版本对照问题
  • ¥15 请完成下列相关问题!