Nginx + PHP最大输出限制

我安装了php 5.5(fpm)和nginx 1.10(gzip配置为1)。 在ubuntu上运行。</ p>

当我“回显”一个大输出时,它突然停止在520 kb左右。</ p>

但是当我运行时同样的程序 在php-cli上,它没有问题“回显”到终端上。</ p>

如何解决这个问题?</ p>

编辑:没有问题 我的节目。 即使是一个足够长的循环喷出“echo hello world”的循环也会在特定字节限制时停止。</ p>

我不确定这个问题是否是由nginx端或php端引起的。</ p>
</ div>

展开原文

原文

I have php 5.5 (fpm) and nginx 1.10 installed (gzip configured to 1). Running on ubuntu.

When I am "echoing" a large output, it stops abruptly at around 520 kb.

But same program when I run on php-cli, it has no problem "echoing" onto the terminal.

How to fix this?

EDIT: There is nothing wrong with my program. Even a simple long enough for loop spurting out echo "hello world" gets stopped at specific byte limit.

I am not sure if this issue is caused from nginx side or php side.

dongshushen4392
dongshushen4392 两个日志都没有发现任何线索。对不起,我忘了在我的问题上发帖,但是在你发表评论之后我再次检查了一下。
大约 4 年之前 回复
dor65412
dor65412 请检查您的访问和错误日​​志。它们可能包含有用的信息。
大约 4 年之前 回复
Csdn user default icon
上传中...
上传图片
插入图片
抄袭、复制答案,以达到刷声望分或其他目的的行为,在CSDN问答是严格禁止的,一经发现立刻封号。是时候展现真正的技术了!
立即提问
相关内容推荐