duanlu4371 2016-10-20 05:23
浏览 88
已采纳

SELECT * FROM dblist WHERE日期?

I have my date from my date input : 20-10-2016

echo "<form method='post' action='rapor.php'>";
echo "<input type='date' name='pickdate' value=".date("Y-m-d")."> <input type='submit' value='Git'>";
echo "</form>";

$pickeddate = strtr($_POST['pickdate'], '/', '-');
echo date('Y-m-d', strtotime($pickeddate)); 

And result of this : 2016-10-20

So far so good..

I need to show only rows date i have picked.

+------+-------------+---------------------+
| name |  mail       | dateandtime         |
+------+-------------+---------------------+
| AAA  |   a@a.com   | 2016-04-20 06:44:19 |
| BDC  |   b@c.com   | 2016-10-21 06:44:19 |
| CDD  |   c@d.com   | 2016-04-10 06:44:19 |
| EED  |   e@d.com   | 2016-10-20 06:44:19 |
| SAS  |   a@s.com   | 2016-04-10 06:44:19 |
+------+-------------+---------------------+

thats my result code but....

$result = mysql_query('SELECT * FROM dblist WHERE ('$pickeddate%')  ');

why not working?

  • 写回答

5条回答 默认 最新

  • dqlhsm9820 2016-10-20 05:27
    关注

    It should be

    $newdate = date('Y-m-d', strtotime($pickeddate)); 
    $result = mysql_query('SELECT * FROM dblist WHERE dateandtime LIKE  "'.$newdate.'%"  ');
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论
查看更多回答(4条)

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 错误 LNK2001 无法解析的外部符号
  • ¥50 安装pyaudiokits失败
  • ¥15 计组这些题应该咋做呀
  • ¥60 更换迈创SOL6M4AE卡的时候,驱动要重新装才能使用,怎么解决?
  • ¥15 让node服务器有自动加载文件的功能
  • ¥15 jmeter脚本回放有的是对的有的是错的
  • ¥15 r语言蛋白组学相关问题
  • ¥15 Python时间序列如何拟合疏系数模型
  • ¥15 求学软件的前人们指明方向🥺
  • ¥50 如何增强飞上天的树莓派的热点信号强度,以使得笔记本可以在地面实现远程桌面连接