doupao1978 2016-09-28 05:58
浏览 55

如何用ajax和codeigniter解决400(错误请求)错误

I am getting a 400 (Bad Request) error with ajax and codeigniter

this is my ajax call

$.ajax({
            type: "POST",
            url: '<?php echo base_url(); ?>query/sensor/'+ test + / + past  + / + id + / + port + / + device,

            success: function(res) {
            if (res)
            {

                console.log("res"+res);
                    }
            }
            });


      }

is it a proper ajax url?

  • 写回答

2条回答 默认 最新

  • duanchou6534 2016-09-28 06:06
    关注
    • First Make sure you get variables values test, past ....
    • You can change url: 'query/sensor/'+ test + / + past + / + id + / + port + / + device,

      With this url:

    url: 'query/sensor/'+ test +'/' + past + '/' + id + '/' + port + '/' + device,

    regards :)

    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 关于用pyqt6的项目开发该怎么把前段后端和业务层分离
  • ¥30 线性代数的问题,我真的忘了线代的知识了
  • ¥15 有谁能够把华为matebook e 高通骁龙850刷成安卓系统,或者安装安卓系统
  • ¥188 需要修改一个工具,懂得汇编的人来。
  • ¥15 livecharts wpf piechart 属性
  • ¥20 数学建模,尽量用matlab回答,论文格式
  • ¥15 昨天挂载了一下u盘,然后拔了
  • ¥30 win from 窗口最大最小化,控件放大缩小,闪烁问题
  • ¥20 易康econgnition精度验证
  • ¥15 msix packaging tool打包问题