dshdsh2016 2016-09-28 10:38
浏览 56
已采纳

如何通过javascript从数据库获取下拉值

This code is used to create dynamic row in table & in this code dropdown value should be feel from database Please tell me how to fill dropdown for this code

<script type="text/javascript">
$(document).ready(function(){
    $(".add-row").click(function(){

        // var markup = "<tr><td><input type='checkbox' name='record'></td><td><input type='text' name=''></td><td><input type='text' name=''></td><td><input type='text' name=''></td><td><input type='text' name=''></td><td><input type='text' name=''></td><td><input type='text' name=''></td>";
         var markup = "<tr class='item-row'><td align='center'>"+
               "<input  name='record' type='checkbox'>"+
              "</td> <td align='center'>"+
                "<div class='form-group'>"+
                  "<select name='item_select1' id='item_select1' class='form-control' onchange='item_value();'>"+
                    "<option value='' disabled selected>---Select---</option>"+
                  "<option value='1'>+Add New Item</option>"+
                "</select><br />"+
                "<textarea id='item_description' name='item_description'></textarea></div></td>"+
               "<td align='center'><input type='text' class='form-control' name='item_unit' id='item_unit' placeholder='Display Name ...'></td>"+        
             "<td align='center'><input type='text' class='form-control' name='item_rate' id='item_rate' placeholder='Display Name ...'></td> "+                
              "<td align='center'><input type='text' class='form-control' name='item_discount' id='item_discount' placeholder='Discount %'></td>"+                 
             "<td align='center'><div class='form-group'>"+
                  "<select name='item_tax_id1' id='item_tax_id1' class='form-control' onchange='tax_value();'>"+
                    "<option value='' disabled selected>---Select---</option>"+
                  "<option value=''>+Add New Item</option></select></div></td>"+
                  "<td align='center'><label name='item_amount' id='item_amount'></label></td></tr>";
        $("table tbody").append(markup);
    });

    // Find and remove selected table rows
    $(".delete-row").click(function(){
        $("1 tbody").find('input[name="record"]').each(function(){
          if($(this).is(":checked")){
                $(this).parents("tr").remove();
            }
        });
    });
});    

  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • douqianke7467 2016-09-28 10:41
    关注

    You can try like this

    $.ajax({
            type: "POST",
            url: url,
            contentType: "application/json; charset=utf-8",
            async: false,
            data: data,
            dataType: "json",
            success: function (json) {
                $.each(json, function (index, elem) {
                $("#drpId").append("<option value=\"" + elem.value+ "\">" + elem.name+ "</option>");
            });
                }
            },
            error: function (errMsg) {
    
            }
        });
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 高德地图点聚合中Marker的位置无法实时更新
  • ¥15 DIFY API Endpoint 问题。
  • ¥20 sub地址DHCP问题
  • ¥15 delta降尺度计算的一些细节,有偿
  • ¥15 Arduino红外遥控代码有问题
  • ¥15 数值计算离散正交多项式
  • ¥30 数值计算均差系数编程
  • ¥15 redis-full-check比较 两个集群的数据出错
  • ¥15 Matlab编程问题
  • ¥15 训练的多模态特征融合模型准确度很低怎么办