dongzuan4860
2016-08-24 01:13
浏览 39
已采纳

是否可以为表中未使用的列重写旧的数据库迁移?

Removing unused code is a good practice. But is DB migrations script file an exception in this practice?

I have to maintain a Laravel application and I'm in the process of cleaning up unused code and I found out I have lots migrations scripts. My migration includes adding and dropping table columns.

Anyone who have encountered the same situation? Thanks!

图片转代码服务由CSDN问答提供 功能建议

删除未使用的代码是一种很好的做法。 但是在这种做法中,数据库迁移脚本文件是一个例外吗?

我必须维护一个Laravel应用程序,我正在清理未使用的代码,我发现我有很多迁移脚本。 我的迁移包括添加和删除表列。

遇到同样情况的人? 谢谢!

  • 写回答
  • 好问题 提建议
  • 追加酬金
  • 关注问题
  • 邀请回答

2条回答 默认 最新

相关推荐 更多相似问题