douchuifk90315 2017-03-09 18:04
浏览 41
已采纳

的.htaccess; 如何重定向包含特定参数的所有子目录

How can I redirect all URL that contain value=123 and something to /maintenance.php?

Redirect e.g.:

www.example.com/something/myfile.php?value=123
www.example.com/something/thisfile.php?value=123

Don't redirect e.g.

www.example.com/something/myfile.php?value=999
www.example.com/something/myfile.php?test=999
www.example.com/folder/myfile.php?value=123

How can I do this with .htacces?

  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • dongshuql24533 2017-03-09 18:08
    关注

    You can use this redirect rule to match a specific URI with a specific QUERY_STRING:

    RewriteEngine On
    
    RewriteCond %{THE_REQUEST} \s/+something/[^?]*\?value=123[&\s] [NC]
    RewriteRule ^ /maintenance.php? [R=302,L]
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 win11家庭中文版安装docker遇到Hyper-V启用失败解决办法整理
  • ¥15 gradio的web端页面格式不对的问题
  • ¥15 求大家看看Nonce如何配置
  • ¥15 Matlab怎么求解含参的二重积分?
  • ¥15 苹果手机突然连不上wifi了?
  • ¥15 cgictest.cgi文件无法访问
  • ¥20 删除和修改功能无法调用
  • ¥15 kafka topic 所有分副本数修改
  • ¥15 小程序中fit格式等运动数据文件怎样实现可视化?(包含心率信息))
  • ¥15 如何利用mmdetection3d中的get_flops.py文件计算fcos3d方法的flops?