「已注销」
2016-05-12 09:06
浏览 81
已采纳

从magento 1.9.2.3中的自定义属性“ship_cost”的值中删除多余的零

I have a Custom Product Attribute named as 'ship_cost' with an input type 'text field'. While putting a value on back-end, it automatically adds four extra zeros after the decimal point.

I want this price in 'Rs. 45.00' format but currently it is showing as 'Rs. 45.0000'.

I have not worked with Magento for a long time, basically, I am a newbie.

图片转代码服务由CSDN问答提供 功能建议

我有一个名为“ship_cost”的自定义产品属性,其输入类型为“文本字段”。 在后端添加一个值时,它会在小数点后自动添加四个额外的零。

我希望这个价格为'Rs。 45.00'格式,但目前它显示为'卢比。 45.0000'。

我很久没和Magento合作了,基本上,我是新手。

  • 写回答
  • 好问题 提建议
  • 追加酬金
  • 关注问题
  • 邀请回答

2条回答 默认 最新

相关推荐 更多相似问题