ds34222 2016-04-06 08:11
浏览 50
已采纳

php多维数组

I'm using an array to parse some information through Jquery.

First of all the script search in the db for quotes like the user has searched for.

Then it send these information to an array, however when output the data the site doesnt respond back anything at all.

$check_faqs = "
SELECT 
    faq_title, 
    faq_url, 
    faq_content, 
    chapter_id 
FROM 
    faqs 
WHERE 
    faq_content LIKE '%". $search ."%'
AND faq_status != 'deleted'
";
$query_faqs = mysqli_query($con, $check_faqs);

if (mysqli_num_rows($query_faqs) !== 0) { 

    $faqs = array();
    while($row = mysqli_fetch_assoc($query_faqs)) {
        $chapter_info = array();
        $query_chapter = mysqli_query($con, "SELECT chapter_title, chapter_url FROM faqs_chapters WHERE chapter_id = '". $row["chapter_id"] ."'");
        $chapter = mysqli_fetch_assoc($query_chapter);
        array_push($chapter_info, $chapter["chapter_title"]);
        array_push($chapter_info, $chapter["chapter_url"]);
        array_push($row, $chapter_info);
        $faqs[] = $row;
    }
    $count_faqs = mysqli_num_rows($query_faqs);
    $output = json_encode(array('type'=>'success', 'faqsCount' => $count_faqs, 'faqs' => $faqs));
    die($output);

}

When i output the data incl. a var_dump i receive an perfect array of the data i need. Howver without a var_dump no arrays is avalaible in the output?

Here the code incl. the var_dump

$check_faqs = "...
    }
    print_r($faqs);
    $count_faqs = mysqli_num_rows($query_faqs);
    $output = json_encode(array('type'=>'success', 'faqsCount' => $count_faqs, 'faqs' => $faqs));
    die($output);

Here's the print info:

 Array
(
    [0] => Array
        (
            [faq_title] => test af en eller anden pr�ve p� andre funktioner
            [faq_url] => test
            [faq_content] => test af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktioner
            [chapter_id] => 1
            [0] => Array
                (
                    [0] => Private brugere
                    [1] => private-brugere
                )

        )

    [1] => Array
        (
            [faq_title] => test af en eller anden pr�ve p� andre funktioner
            [faq_url] => test-two2
            [faq_content] => test af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktioner
            [chapter_id] => 1
            [0] => Array
                (
                    [0] => Private brugere
                    [1] => private-brugere
                )

        )

)

Frayne Konok : echo "<pre>"; print_r($faqs); echo "</pre>";

 <pre>Array
(
    [0] => Array
        (
            [faq_title] => test af en eller anden pr�ve p� andre funktioner
            [faq_url] => test
            [faq_content] => test af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktioner
            [chapter_id] => 1
            [0] => Array
                (
                    [0] => Private brugere
                    [1] => private-brugere
                )

        )

    [1] => Array
        (
            [faq_title] => test af en eller anden pr�ve p� andre funktioner
            [faq_url] => test-two2
            [faq_content] => test af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktioner
            [chapter_id] => 1
            [0] => Array
                (
                    [0] => Private brugere
                    [1] => private-brugere
                )

        )

)
</pre>
  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • dongtanliefang8765 2016-04-06 08:48
    关注

    Online link

    Suppose you have an array

    $faqs = array(
                array(
                    "faq_title" =>  "test af en eller anden pr�ve p� andre funktioner",
                    "faq_url" => "test",
                    "faq_content" => "test af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktioner",
                    "chapter_id" => 1,
                    array("Private brugere", "private-brugere")
                ),
                array(
                    "faq_title" => "test af en eller anden pr�ve p� andre funktioner",
                    "faq_url" => "test",
                    "faq_content" => "test af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktionertest af en eller anden pr�ve p� andre funktioner",
                    "chapter_id" => 2,
                    array("Private brugere", "private-brugere")
                )
        );
    

    Count the array

    $count_faqs = count($faqs);
    

    Encode the array

    $output = json_encode(array('type' => 'success',  'faqsCount' => $count_faqs, 'faqs' => $faqs));
    

    Output

    echo '<pre>';
    print_r($output);
    echo '</pre>';
    

    Result

    {"type":"success","faqsCount":2,"faqs":[{"faq_title":"test af en eller anden pr\ufffdve p\ufffd andre funktioner","faq_url":"test","faq_content":"test af en eller anden pr\ufffdve p\ufffd andre funktionertest af en eller anden pr\ufffdve p\ufffd andre funktionertest af en eller anden pr\ufffdve p\ufffd andre funktionertest af en eller anden pr\ufffdve p\ufffd andre funktionertest af en eller anden pr\ufffdve p\ufffd andre funktionertest af en eller anden pr\ufffdve p\ufffd andre funktionertest af en eller anden pr\ufffdve p\ufffd andre funktionertest af en eller anden pr\ufffdve p\ufffd andre funktionertest af en eller anden pr\ufffdve p\ufffd andre funktioner","chapter_id":1,"0":["Private brugere","private-brugere"]},{"faq_title":"test af en eller anden pr\ufffdve p\ufffd andre funktioner","faq_url":"test","faq_content":"test af en eller anden pr\ufffdve p\ufffd andre funktionertest af en eller anden pr\ufffdve p\ufffd andre funktionertest af en eller anden pr\ufffdve p\ufffd andre funktionertest af en eller anden pr\ufffdve p\ufffd andre funktionertest af en eller anden pr\ufffdve p\ufffd andre funktionertest af en eller anden pr\ufffdve p\ufffd andre funktionertest af en eller anden pr\ufffdve p\ufffd andre funktionertest af en eller anden pr\ufffdve p\ufffd andre funktionertest af en eller anden pr\ufffdve p\ufffd andre funktioner","chapter_id":2,"0":["Private brugere","private-brugere"]}]}
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥50 永磁型步进电机PID算法
  • ¥15 sqlite 附加(attach database)加密数据库时,返回26是什么原因呢?
  • ¥88 找成都本地经验丰富懂小程序开发的技术大咖
  • ¥15 如何处理复杂数据表格的除法运算
  • ¥15 如何用stc8h1k08的片子做485数据透传的功能?(关键词-串口)
  • ¥15 有兄弟姐妹会用word插图功能制作类似citespace的图片吗?
  • ¥200 uniapp长期运行卡死问题解决
  • ¥15 latex怎么处理论文引理引用参考文献
  • ¥15 请教:如何用postman调用本地虚拟机区块链接上的合约?
  • ¥15 为什么使用javacv转封装rtsp为rtmp时出现如下问题:[h264 @ 000000004faf7500]no frame?