doulong4169 2015-11-05 02:10
浏览 63

如何将表单中的值从一个页面发送到另一个页面而不重新加载它

file name is course.php. i have a dropdown in which all the courses from course table are displayed. i want that when i click on ADD link the course add to the grid without reloading the page.

    <select name="course" class="text-field" >';
    echo'<option value="-1" selected> Courses</option>';
    $query1=mysql_query("select * from course");
    while($rows=mysql_fetch_array($query1))
    echo '<option value="'.$rows['crs_id'].'">'.$rows['crs_name'].'</option>';
    echo'</select>'; 
    echo '<a href="course.php?action=add">  ADD  </a>';
  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • doutizhou5312 2015-11-05 02:38
    关注

    you can use AJAX. it can add a item without reloading it

    Ajax is a set of web development techniques utilizing many web technologies used on the client-side to create asynchronous Web applications.

    it is a good skill.

    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥20 求各位懂行的人,注册表能不能看到usb使用得具体信息,干了什么,传输了什么数据
  • ¥15 个人网站被恶意大量访问,怎么办
  • ¥15 Vue3 大型图片数据拖动排序
  • ¥15 Centos / PETGEM
  • ¥15 划分vlan后不通了
  • ¥20 用雷电模拟器安装百达屋apk一直闪退
  • ¥15 算能科技20240506咨询(拒绝大模型回答)
  • ¥15 自适应 AR 模型 参数估计Matlab程序
  • ¥100 角动量包络面如何用MATLAB绘制
  • ¥15 merge函数占用内存过大