dqgo99177 2015-07-27 09:56
浏览 30

无法显示自定义元框数据

im creating a custom metabox as such:

<?php
/**
* Plugin Name: Relaterade sidor
* Description: lägg till relaterade sidor
* Version: 1.0
* Author: test
* Author URI: test
*
*/


function relaterade_sidor_get_meta( $value ) {
global $post;

$field = get_post_meta( $post->ID, $value, true );
if ( ! empty( $field ) ) {
    return is_array( $field ) ? stripslashes_deep( $field ) : stripslashes( wp_kses_decode_entities( $field ) );
} else {
    return false;
}
}

function relaterade_sidor_add_meta_box() {
add_meta_box(
    'relaterade_sidor-relaterade-sidor',
    __( 'relaterade sidor', 'relaterade_sidor' ),
    'relaterade_sidor_relaterade_sidor_html',
    'post',
    'normal',
    'default'
);
add_meta_box(
    'relaterade_sidor-relaterade-sidor',
    __( 'relaterade sidor', 'relaterade_sidor' ),
    'relaterade_sidor_relaterade_sidor_html',
    'page',
    'normal',
    'default'
);
}
add_action( 'add_meta_boxes', 'relaterade_sidor_add_meta_box' );

function relaterade_sidor_relaterade_sidor_html( $post) {
wp_nonce_field( '_relaterade_sidor_relaterade_sidor_nonce', 'relaterade_sidor_relaterade_sidor_nonce' ); ?>

<p>relaterade sidor</p>

<p>
    <label for="relaterade_sidor_relaterade_sidor_url"><?php _e( 'Url', 'relaterade_sidor' ); ?></label><br>
    <input type="text" name="relaterade_sidor_relaterade_sidor_url" id="relaterade_sidor_relaterade_sidor_url" value="<?php echo relaterade_sidor_get_meta( 'relaterade_sidor_relaterade_sidor_url' ); ?>">
</p><?php
}

function relaterade_sidor_relaterade_sidor_save( $post_id ) {
if ( defined( 'DOING_AUTOSAVE' ) && DOING_AUTOSAVE ) return;
if ( ! isset( $_POST['relaterade_sidor_relaterade_sidor_nonce'] ) || ! wp_verify_nonce( $_POST['relaterade_sidor_relaterade_sidor_nonce'], '_relaterade_sidor_relaterade_sidor_nonce' ) ) return;
if ( ! current_user_can( 'edit_post' ) ) return;

if ( isset( $_POST['relaterade_sidor_relaterade_sidor_url'] ) )
    update_post_meta( $post_id, 'relaterade_sidor_relaterade_sidor_url', esc_attr( $_POST['relaterade_sidor_relaterade_sidor_url'] ) );
}
add_action( 'save_post', 'relaterade_sidor_relaterade_sidor_save' );

/*
Usage: relaterade_sidor_get_meta( 'relaterade_sidor_relaterade_sidor_url' )
*/

?>

the text remains in the textfield after saving/updating so I guess that means it is saved to the database, but when trying to display the data in a page or post I only get blank.

I tried with both these ones:

<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post();

 $intro = get_post_meta(get_the_ID(), 'relaterade_sidor-relaterade-sidor', true);
echo "content: " . $intro;
?>
<?php
global $wp_query;
$postid = $wp_query->post->ID;
echo get_post_meta($postid, 'relaterade_sidor-relaterade-sidor', true);
wp_reset_query();
?>

But I only get blank, cant get it to display the content saved in the custom meta textbox.

  • 写回答

2条回答 默认 最新

  • dow98764 2015-07-27 10:18
    关注

    Sorry, was trying to connect it to the metabox name when i should connect the key,

    $intro = get_post_meta(get_the_ID(), 'relaterade_sidor_relaterade_sidor_url',    true);
    echo "content: " . $intro;
    

    works just fine inside the loop

    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 求解O-S方程的特征值问题给出边界层布拉休斯平行流的中性曲线
  • ¥15 谁有desed数据集呀
  • ¥20 手写数字识别运行c仿真时,程序报错错误代码sim211-100
  • ¥15 关于#hadoop#的问题
  • ¥15 (标签-Python|关键词-socket)
  • ¥15 keil里为什么main.c定义的函数在it.c调用不了
  • ¥50 切换TabTip键盘的输入法
  • ¥15 可否在不同线程中调用封装数据库操作的类
  • ¥15 微带串馈天线阵列每个阵元宽度计算
  • ¥15 keil的map文件中Image component sizes各项意思