dtj4307 2015-05-02 11:39
浏览 33

Php连接到文件之间的错误

This is my bagıs.php file which is connected with bagısyap.php file.

  <? php
  if (loggedin()) {
    require 'bagısyap.php';

    include 'connect.inc.php';
    include 'core.inc.php';
    include 'bagısyap.php';
    if (isset($_POST['esyaara2']) && isset($_POST['il']) && isset($_POST['adet'])) {
      $esyaadi = $_POST['esyaara2'];
      $il = $_POST['il'];
      $adet = $_POST['adet'];
      if (!empty($esyaadi) && !empty($il) && !empty($adet)) {
        echo 'OK';
      } else {
        echo 'alanların hepsini doldurunuz!';
      }

    } ?>

This file below is bagısyap.php file which contains form for bagıs.php I want to get forms data from bagıs.php but I can not get it

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html;charset=UTF-8" />
<html>

<body>
  <div style="background:white;height:320px; width:660px;margin-left:16%;margin-top:1%">
    <p>deneme 1.3.1</p>
    <h3 style="padding:0px 0px 0px 200px"><strong><ins>Bağış Yap</ins></strong></h3>
    <p stye="padding:0px 0px 0px 250px">Fazla eşyalarınızı ihtiyaç sahiplerine gönderebilir ; yada ihtiyacınız olan eşyaları isteyebilirsiniz</p>
    <form action="bagıs.php" method="POST" style="padding:0px 0px 0px 200px">
      <br>
      <select name="cars">
        <option value="giysi">Giysi</option>
        <option value="ayakkabı">Ayakkabı</option>
        <option value="caır">Çadır</option>
        <option value="hırdavat">Hırdavat</option>
        <option value="diger">Diğer</option>
      </select>
      <br>Eşya yazınız
      <br>
      <input type="text" name="esyaara2" placeholder="Eşya yazınız"></input>
      <br>Şehir Giriniz
      <br>

      <input type="text" name="il" placeholder="Şehir Giriniz"></input>
      <br>Adet
      <br>
      <input type="text" name="adet" placeholder="Adet"></input>
      <br>
      <br>
      <input type="submit" name="kayıt" value="Kayıt"></input>
      <br>
      <br>
    </form>
  </div>
</body>
</html>
  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • dongmo1708 2015-05-02 13:25
    关注

    I changed te bagısyap.php (form action)

    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html;charset=UTF-8"/><html>
    <body>
    
    
    <div style="background:white;height:320px; width:660px;margin-left:16%;margin-top:1%">
        <p>deneme 1.3.1</p>
        <h3 style="padding:0px 0px 0px 200px"><strong><ins>Bağış Yap</ins></strong></h3>
        <p stye="padding:0px 0px 0px 250px">
    Fazla eşyalarınızı ihtiyaç sahiplerine gönderebilir ; yada ihtiyacınız olan eşyaları isteyebilirsiniz</p>
        <form action="<?php function isempty(){if(isset($_POST['esyaara2'])&&isset($_POST['il'])&&isset($_POST['adet'])){return true;}else{return false;}}?>"  method="POST" style="padding:0px 0px 0px 200px"><br><select name="cars">
    <option value="giysi">Giysi</option>
    <option value="ayakkabı">Ayakkabı</option>
    <option value="caır">Çadır</option>
    <option value="hırdavat">Hırdavat</option>
    <option value="diger">Diğer</option>
    </select><br>Eşya yazınız<br>
                    <input type="text" name="esyaara2" placeholder="Eşya yazınız"></input><br>Şehir Giriniz<br>
    
    
    <input type="text" name="il" placeholder="Şehir Giriniz"></input><br>Adet<br>
    <input type="text" name="adet" placeholder="Adet"></input><br><br>
    <input type="submit" name="kayıt" value="Kayıt"></input><br><br>
            </form>
            <?php if(isempty()){
                        $esyaadi=$_POST['esyaara2'];
                        $il=$_POST['il'];
                        $adet=$_POST['adet'];
                        if(!empty($esyaadi)&&!empty($il)&&!empty($adet)){
                        require 'connect.inc.php';  
                                if(loggedin()){
                                $userid=getusersfield('id');
                                }
            $query="INSERT INTO `esya_bagis` VALUES ('', ".mysql_real_escape_string($esyaadi)." , 'giyim' , ".mysql_real_escape_string($adet)." , ".mysql_real_escape_string($il)." , $userid)";
                            if($query_run=mysql_query($query)){
                                header("Location: bagısregister.php");      
                            }else{
                                echo mysql_error();
                            }
                        }
                        else{
                        echo 'alanların hepsini doldurunuz!';
                        }
    
                    }?>
    
        </div>
    
    </body>
    </html>
    

    and i can get values from form.

    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 求解O-S方程的特征值问题给出边界层布拉休斯平行流的中性曲线
  • ¥15 谁有desed数据集呀
  • ¥20 手写数字识别运行c仿真时,程序报错错误代码sim211-100
  • ¥15 关于#hadoop#的问题
  • ¥15 (标签-Python|关键词-socket)
  • ¥15 keil里为什么main.c定义的函数在it.c调用不了
  • ¥50 切换TabTip键盘的输入法
  • ¥15 可否在不同线程中调用封装数据库操作的类
  • ¥15 微带串馈天线阵列每个阵元宽度计算
  • ¥15 keil的map文件中Image component sizes各项意思