doudi4014 2015-04-22 15:30
浏览 38
已采纳

如何在同一个类中使用公共函数返回字符串作为变量? PHP类

I am trying to use a returned string from my function 'get_setting' inside my class name 'settings'. I wanna use the returned string for the variable 'top_banner'. When I try using the '$this' variable to access the function, it does not work.

class settings{

 function get_setting($name, $return="value"){
    $query = mysql_query("SELECT * FROM website_settings WHERE name='".$name."'");
    $row = mysql_fetch_array($query);
    if($row['active'] == false){//This is turned off
        return "disabled";
    }else{//this setting is active
        return $row['value'];
    }

}
    //Values
public $top_banner = $this->get_setting("top_banner");
}
  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • dongse3348 2015-04-22 15:41
    关注

    try this:

    class settings{
    
     function get_settings($name, $return="value"){
        $query = mysql_query("SELECT * FROM website_settings WHERE name='".$name."'");
        $row = mysql_fetch_array($query);
        if($row['active'] == false){//This is turned off
            return "disabled";
        }else{//this setting is active
            return $row['value'];
        }
    
       }
    }
      //Values
    $my_settings = new settings();
    $top_banner = $my_settings->get_settings("top_banner");
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥35 平滑拟合曲线该如何生成
  • ¥100 c语言,请帮蒟蒻写一个题的范例作参考
  • ¥15 名为“Product”的列已属于此 DataTable
  • ¥15 安卓adb backup备份应用数据失败
  • ¥15 eclipse运行项目时遇到的问题
  • ¥15 关于#c##的问题:最近需要用CAT工具Trados进行一些开发
  • ¥15 南大pa1 小游戏没有界面,并且报了如下错误,尝试过换显卡驱动,但是好像不行
  • ¥15 自己瞎改改,结果现在又运行不了了
  • ¥15 链式存储应该如何解决
  • ¥15 没有证书,nginx怎么反向代理到只能接受https的公网网站