douyou7102
2016-01-29 01:45
浏览 110
已采纳

在mysql数据库中存储下拉列表

What is the best way to store options for a select box in a database? I need to store all options in one single column field. Users will be allow to create there own custom dropdown options for a custom field and I am unsure on how to save all the options to build it dynamically from mysql with php. Any help will be appreciated.

图片转代码服务由CSDN问答提供 功能建议

在数据库中存储选择框的选项的最佳方法是什么? 我需要将所有选项存储在一个单列字段中。 用户将允许为自定义字段创建自己的自定义下拉选项,我不确定如何保存所有选项以使用php从mysql动态构建它。 任何帮助将不胜感激。

  • 写回答
  • 好问题 提建议
  • 追加酬金
  • 关注问题
  • 邀请回答

1条回答 默认 最新

相关推荐 更多相似问题