douzen1880 2015-11-10 11:47
浏览 26

将下拉列表转换为组合框php - sql

in below code i can fetch all my usernames. my problem is users are too many and finding too many users in drop down list is very very hard work so i need a combo box that i can write there and find people.

it is my code that uses a drop down list:

<?php   

$user_id =$fgmembersite->UserID();

   $db_host = 'localhost';
   $db_name= 'site';
   $db_table2= 'tablesite';
   $db_user = 'root';
   $db_pass = '';

$con2 = mysql_connect($db_host,$db_user,$db_pass) or die("خطا در اتصال به پايگاه داده");
$selected=mysql_select_db($db_name, $con2) or die("خطا در انتخاب پايگاه داده");
mysql_query("SET CHARACTER SET  utf8");

$dbresult=mysql_query("SELECT *
                       FROM  $db_table2 WHERE id_user != '$user_id'",$con2);
    echo'* نام کاربری که به او خدمت داده اید: ','<br/>';                       
echo '<select name="users" dir="rtl">';

while($amch=mysql_fetch_assoc($dbresult))
{ 
   echo '<option value="'.$amch['id_user'].'">'.$amch['username'].'</option>';
}
echo '</select>'; ?><br/>

a thing like this:

http://jqueryui.com/autocomplete/#combobox

  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • doudieyou5209 2015-11-10 13:10
    关注

    You will need to use some Ajax for this, here is full example/tutorial about how to create your autocomplete http://www.pontikis.net/blog/jquery-ui-autocomplete-step-by-step

    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 Mac系统vs code使用phpstudy如何配置debug来调试php
  • ¥15 目前主流的音乐软件,像网易云音乐,QQ音乐他们的前端和后台部分是用的什么技术实现的?求解!
  • ¥60 pb数据库修改与连接
  • ¥15 spss统计中二分类变量和有序变量的相关性分析可以用kendall相关分析吗?
  • ¥15 拟通过pc下指令到安卓系统,如果追求响应速度,尽可能无延迟,是不是用安卓模拟器会优于实体的安卓手机?如果是,可以快多少毫秒?
  • ¥20 神经网络Sequential name=sequential, built=False
  • ¥16 Qphython 用xlrd读取excel报错
  • ¥15 单片机学习顺序问题!!
  • ¥15 ikuai客户端多拨vpn,重启总是有个别重拨不上
  • ¥20 关于#anlogic#sdram#的问题,如何解决?(关键词-performance)