dongze8698 2015-01-25 19:38
浏览 47
已采纳

php css如何根据会员资格更改名称颜色?

i want to create member badges on evolutionscript forum

CSS :

.member_badge {
    padding: 5px;
    border: 1px solid #FFF;
    background: #EEE;
    font-size: 13px;
    font-weight: bold;
    text-align: center;
}
.member_badge.admin {
    color: #000;
    background: #ee155d;
    border-color: #000;
}
.member_badge.moderator {
color: #FFF;
border-color: #050505;
background: #06e956;
}

here is the TPL file (forum_topic.tpl)

{if $item.member.forum_role != 1}
      <tr>
              <td>
                    <div class="member_badge">
                                {$item.member.membership}
                    </div>
              </td>
      </tr>
{/if}
         
     
{if $item.member.forum_role != 1 && $item.member.forum_role != 3}
      <tr>
              <td class="member_badge moderator">
                    {$item.frmgroup.name}
              </td>
     </tr>
{/if}

how to make this <td class="member_badge moderator"> if moderator logged

and how to set this <td class="member_badge ADMIN"> if admin logged using php ?

look the image to understand what i mean

Regards!

</div>
  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • douchang8758 2015-01-25 21:59
    关注

    I guess "{$item.member.membership}" is returning the user's group name, right?

    Then try this:

    CSS:

    .member_badge {
        padding: 5px;
        border: 1px solid;
        font-size: 13px;
        font-weight: bold;
        text-align: center;
    }
    .admin {
        color: #000;
        background: #ee155d;
        border-color: #000;
    }
    .moderator {
        color: #FFF;
        background: #06e956;
        border-color: #050505;
    }
    

    TPL:

    {if $item.member.forum_role != 1}
          <tr>
                  <td>
                        <div class="member_badge {$item.member.membership}">
                                    {$item.member.membership}
                        </div>
                  </td>
          </tr>
    {/if}
    
    
    {if $item.member.forum_role != 1 && $item.member.forum_role != 3}
          <tr>
                  <td class="member_badge moderator">
                        {$item.frmgroup.name}
                  </td>
         </tr>
    {/if}
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥50 如何用脚本实现输入法的热键设置
  • ¥20 我想使用一些网络协议或者部分协议也行,主要想实现类似于traceroute的一定步长内的路由拓扑功能
  • ¥30 深度学习,前后端连接
  • ¥15 孟德尔随机化结果不一致
  • ¥15 apm2.8飞控罗盘bad health,加速度计校准失败
  • ¥15 求解O-S方程的特征值问题给出边界层布拉休斯平行流的中性曲线
  • ¥15 谁有desed数据集呀
  • ¥20 手写数字识别运行c仿真时,程序报错错误代码sim211-100
  • ¥15 关于#hadoop#的问题
  • ¥15 (标签-Python|关键词-socket)