普通网友 2014-08-23 08:32
浏览 51

如何使用ajax代码加载html页面

i use the following code to load the form as below code

as Ajax code as below

function assessment_form() {
    $this = $(this);
    $.ajax({
        url: 'view/assessment/assessment_form.php',
        datatype: 'html',
        success: function (data) {
            $box = $('.span12');
            $box.after(data);
            $box.remove();
        }
    });
}
$(document).on('click', '#assessment_form', $(this), assessment_form);

and the form page as below in directory view/assessment/assessment_form.php Add New User

<div class="box span12">
    <div class="box-header well" data-original-title>
            <h2> Add New User</h2>
    </div>
    <div class="box-content">
        <form class="form-horizontal" id="user_form_data" enctype="multipart/form-data">
            <fieldset>
                <div class="control-group">
                    <label class="control-label" for="firstname">ROTC NO</label>
                    <div class="controls">
                        <input class="input-xlarge focused" id="rotc_no" name="rotc_no" type="text" />
                    </div>
                </div>
                <div class="control-group">
                    <label class="control-label" for="lastname">Password</label>
                    <div class="controls">
                        <input class="input-xlarge focused" id="password" name="password" type="text" />
                    </div>
                </div>
  • 写回答

2条回答 默认 最新

  • doudao8283 2014-08-23 08:56
    关注

    Simply, You can load html page into a div by using jquery's load() function. Try this:

    $('#yourDiv').load('pages/page1.html');
    
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥60 ESP32怎么烧录自启动程序
  • ¥50 html2canvas超出滚动条不显示
  • ¥15 java业务性能问题求解(sql,业务设计相关)
  • ¥15 52810 尾椎c三个a 写蓝牙地址
  • ¥15 elmos524.33 eeprom的读写问题
  • ¥15 使用Java milo连接Kepserver服务端报错?
  • ¥15 用ADS设计一款的射频功率放大器
  • ¥15 怎么求交点连线的理论解?
  • ¥20 软件开发方法学习来了
  • ¥15 微信小程序商城如何实现多商户收款 平台分润抽成