dpruwm6206 2013-05-17 00:35
浏览 61

使用defaultScope属性从模型创建条件时出错来自连接模型

I have add parameter from joined attribute (event.deleted_at, event.status) in defaultScope method Model:

public function defaultScope()
{
    return array(
            'condition'=>'
                lp_deleted_at is NULL 
                AND event.e_deleted_at IS NULL
                AND event.status = TRUE
        '
    );
}

Error in last line (addSearchCondition)when creating criteria:

 $criteria=new CDbCriteria;



     $criteria->with = array( 
                                     'lokasi_pengamatan'=>array('select'=>'lokasi_pengamatan.nama','together'=>true),
                                     'event'=>array('select'=>'event.id_event','together'=>true)

   $criteria->addSearchCondition('lokasi_pengamatan.nama', '%'.$this->lokasi_pengamatan.'%', false, 'AND', 'ILIKE');

Error Message

Undefined table: 7 ERROR: missing FROM-clause entry for table "event"
  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • doushouxie7064 2013-05-17 00:53
    关注

    I usually write the SQL using CDbCriteria a bit different:

    private function searchByUser(){
        $criteria         = new CDbCriteria;
        $criteria->select = 'QuestionForm.*';
        $criteria->addCondition('QuestionForm.user_id = $this->user_id');
        return $this->with(array('QuestionForm'))->findAll($criteria);
    }
    
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 有人能看一下我宿舍管理系统的报修功能该怎么改啊?链表那里总是越界
  • ¥15 cs loadimage运行不了,easyx也下了,没有用
  • ¥15 r包runway详细安装教程
  • ¥15 Html中读取Json文件中数据并制作表格
  • ¥15 谁有RH342练习环境
  • ¥15 STM32F407 DMA中断问题
  • ¥15 uniapp连接阿里云无法发布消息和订阅
  • ¥25 麦当劳点餐系统代码纠错
  • ¥15 轮班监督委员会问题。
  • ¥20 关于变压器的具体案例分析