dreamy1992 2012-12-30 04:09
浏览 93

错误 - 警告:mysql_fetch_array()期望参数1是资源,在[重复]中给出布尔值

Possible Duplicate:
mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in select

I am receiving the following two errors:

Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in C:\xampp\htdocs\SystemVehicle\delete_multiple.php on line 51

Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, null given in C:\xampp\htdocs\SystemVehicle\delete_multiple.php on line 75

$sql="SELECT * FROM $userlogin";
$result=mysql_query($sql);

//count table row
$count=mysql_num_rows($result);
?>
<table width="400" border="0" cellspacing="1" cellpadding="0">
<tr>
<td><form name="form1" method="post" action="">
<table width="400" border="0" cellpadding="3" cellspacing="1" bgcolor="#CCCCCC">
<tr>
<td bgcolor="#FF0000">&nbsp;</td>

<td colspan="4" bgcolor="#FF0000"><strong>Delete multiple rows in mysql</strong> </td>
</tr>
<tr>
<td align="center" bgcolor="#FF0000">#</td>
<td align="center" bgcolor="#FF0000"><strong>name</strong></td>
<td align="center" bgcolor="#FF0000"><strong>matric</strong></td>
<td align="center" bgcolor="#FF0000"><strong>Position</strong></td>
<td align="center" bgcolor="#FF0000"><strong>Department</strong></td>
<td align="center" bgcolor="#FF0000"><strong>UserName</strong></td>
<td align="center" bgcolor="#FF0000"><strong>Password</strong></td>
<td align="center" bgcolor="#FF0000"><strong>Email</strong></td>
</tr>

<?php
while($result=mysql_fetch_array($row)){
?>

How can these be resolved?

  • 写回答

3条回答 默认 最新

  • doupijin0397 2012-12-30 04:11
    关注

    $row does not exist (ie, it is not a resource)

    Did you mean $result?

    EDIT: Just saw the update, have you tried echoing the mysql_error()?

    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥20 matlab计算中误差
  • ¥15 对于相关问题的求解与代码
  • ¥15 ubuntu子系统密码忘记
  • ¥15 信号傅里叶变换在matlab上遇到的小问题请求帮助
  • ¥15 保护模式-系统加载-段寄存器
  • ¥15 电脑桌面设定一个区域禁止鼠标操作
  • ¥15 求NPF226060磁芯的详细资料
  • ¥15 使用R语言marginaleffects包进行边际效应图绘制
  • ¥20 usb设备兼容性问题
  • ¥15 错误(10048): “调用exui内部功能”库命令的参数“参数4”不能接受空数据。怎么解决啊