duanfaxin7014 2017-06-10 17:33
浏览 11

我需要将页面重定向到生成的图像URL

mypage.php generate a different image each time it loaded. The page source: <img src='//mysite.com/000avvykhwfsh245vy4cdo3z.gif' height='0' width='0'> I need to redirect the page to generated image URL. Please help

  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • dsfjk44656 2017-06-10 21:10
    关注

    The question is very vague so I might get you completely wrong, if you want to redirect to a page like this, try:

    <meta http-equiv="refresh" content="3;url=<?=$sitelink?>/" />
    

    or

    header("Location: '$sitelink'");
    
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 有人能看一下我宿舍管理系统的报修功能该怎么改啊?链表那里总是越界
  • ¥15 cs loadimage运行不了,easyx也下了,没有用
  • ¥15 r包runway详细安装教程
  • ¥15 Html中读取Json文件中数据并制作表格
  • ¥15 谁有RH342练习环境
  • ¥15 STM32F407 DMA中断问题
  • ¥15 uniapp连接阿里云无法发布消息和订阅
  • ¥25 麦当劳点餐系统代码纠错
  • ¥15 轮班监督委员会问题。
  • ¥20 关于变压器的具体案例分析